Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Zelf een reis samenstellen? Pak je voordeel en bespaar flink!

Buenos Aires

Travel tip gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam) 

Vaak schrijven we over losse ticket deals of hot deals en regelmatig komt er een mooie pakketreis voorbij. Vaak naar een tropisch oord zoals Curacao, Miami, Los Angeles of Phuket. Mocht jouw interesse nou uitgaan naar een wat minder bekende bestemming dan hebben we de perfecte oplossing.

Bij ’s werelds grootste vakantie aanbieder Expedia kun je namelijk vluchten + hotels combineren. Je ziet direct wat het voordeel is door te combineren. In de meeste gevallen dus flink voordeliger dan zelf los boeken!

Wij namen de proef op de som en vergeleken 8 dagen naar Buenos Aires, traditiegetrouw een erg dure bestemming en dus de perfecte uitdaging. In no-time vonden we een goede combinatie met het luxe Sofitel midden in het Centrum. De prijs? €1231, een hoop geld, maar niet getreurd, ook budgetreizen zijn voordeliger te regelen via Expedia. Soms scheelt het €400, een andere keer slechts €2 maar uiteindelijk blijven we, student of niet, blij met elke besparing!

  • Los geboekt: Ticket American Airlines Buenos Aires €992 + 7 nachten Sofitel Buenos Aires €1040 = €2032 per persoon
  • Vlucht +Hotel combi: Ticket American Airlines Buenos Aires + 7 nachten Sofitel Buenos Aires €1231 per persoon

De besparing in dit geval is ruim €800! Dat is wel heel veel geld waar je riant van rond kan komen in Buenos Aires. Bijvoorbeeld voor een proefles tango dansen, of een bijzonder lekkere maaltijd bij La Bourgogne. Je kan natuurlijk ook een mooie excursie naar de prairie in het zuiden maken of de boot naar Montevideo pakken. Er is meer dan genoeg te doen, neem dat maar van ons aan!

Gelukkig is het handige Expedia systeem voor alle bestemmingen te gebruiken. Kijk daarom in de toekomst eens naar een ticket + hotel, mochten we het op TicketSpy niet aanbieden dan is dit je kans om zelf eens lekker te spioneren

Weet dat je de KLM Wereld Deal Weken tickets vanaf morgen net zo goed via deze constructie kunt boeken. Gewoon testen en zien wat je kunt besparen is ons advies.

Probeer de handige functie via onze directe voordeel-link.

Buenosairesexpedia1

TicketSpy zegt: We hebben ontdekt dat het grootste voordeel op de verre afstand te behalen valt. Dichtbij kan het ook, bijvoorbeeld Parijs. Daar vonden we een besparing van ruim €140!