Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Even Voorstellen: TicketSpy X-mas Reporters Hester & Eefje

hestereefjetstrui

Hester (37 jaar jong) en Eefje (29 jaar oud) wonen beiden in Rotterdam. “Carin, de grote nicht van Eefje en een goede vriendin van Hester is de connectie geweest toen wij elkaar een jaar geleden tijdens een spontane stapavond ontmoet hebben. Sindsdien ondernemen wij een heleboel samen, zoals een triatlon, wekelijkse zwemtraining, etentjes en hangen vaak in de kroeg.”

In het dagelijks leven werkt Eefje met veel plezier en hart voor de zaak al vier jaar als Sales en Customer Loyalty medewerker bij een wereldwijde leverancier in de maaltijddistributie systemen. Hester werkte voor het Commissariaat voor de Media als toezichthouder, maar is sinds augustus werkzoekende. Zij zet zich als vrijwilliger in bij vluchtelingenwerk als klassen assistent Nederlandse les.

Eefje schrijft en vertelt eigenlijk al heel haar leven verhalen, met de grootste fantasie. Als hobby om familie en vrienden mee te laten reizen en genieten. Haar blog www.eefjeschreefje.nl is sinds begin 2015 live, toen de web redacties van de ‘Tour de France’ en ‘SAIL Amsterdam’ interesse kregen in haar schrijfwerk. Het bloggen heeft Hester aangestoken sinds de triatlon, te lezen op www.hesterlaatzien.nl.

“In grote lijnen bedachten jullie kers(t)verse reporters een aantal items die in het filmpje zeker terug moesten komen. Een hele zaterdag en halve zondag later, kwamen wij erachter dat er toch nog wat extra shots moesten worden opgenomen. Tussen de slappe lach door heeft Hester uiteindelijk een script bedacht om Eefje kort te houden en alle missende scenes als volleerd regisseur af te kunnen tikken om zich vervolgens te storten op het monteerwerk.”

“Over anderhalve week is het zover. New York ontvangt ons met open armen en wil haar bijzondere plekken laten zien. Tot aan het vertrek zullen wij brainstormen over mogelijke onderwerpen, te bezoeken highlights en verzamelen we content en wensen. We zijn beiden nog nooit in New York geweest, dus we gaan lekker verdwalen, dan volgen de mooiste verhalen.”