Tip van Misye: Portobello Market heeft leuke winkeltjes

Misye / Reist met Easyjet / Amsterdam-Londen
“Ik hou van citytrips, dus dan is Londen de perfecte bestemming. Ik ging een weekendje weg, van vrijdag t/m zondag, een beetje hardlopen, een beetje winkelen. Portobello Market is een echte aanrader, totaal anders dan de stad en toch midden in het centrum. Honderden mensen, kramen, spullen, veel vintage en antiek, gekke winkeltjes. Je kan daar helemaal los gaan. Ik heb niet veel gekocht, vooral gekeken. Ik had een beperkt budget. Later heb ik bij Oxfordstreet nog een geweldig tentje ontdekt waar je seafood kunt eten, Smack Lobster Roll Deli.
Tip: “Ik doe aan hardlopen, ook als ik in het buitenland ben. Mijn droom is de Londen Marathon lopen. Maar dat gaat helaas alleen via loting."
Dat was echt heerlijk, gefrituurde courgette en krab op een broodje, met saus. Ik heb nog geen vaste baan, dus 12 pond voor een snackje vond ik wel wat prijzig.

Ik ben afgestudeerd in HBO Management, Economie, Recht, maar sta gewoon nog bij Ikea achter de servicebalie. Tot die baan zich aandient probeer ik een beetje te genieten en zoveel mogelijk van de wereld te zien.

Met TicketSpy lukt dat aardig, ik ben al meerdere keren met ze weggeweest.

Londen met Easyjet was trouwens echt de bom. Ik had ook nog een kortingsbon van 75 euro van Cheaptickets.nl dus hoefde uiteindelijk nog maar 25 euro voor een retour ticket te betalen."
L O N D E N
 
Last Minute

Super Kroatië Vakantie || Last Minute 8 dagen v/a 149

Vakantie

Voordelige zonvakantie naar Salou || 14 Dagen v/a 182

Dagje Uit

Gave RONDVAART door het prachtige HAARLEM! v/a 8

[links category="link-on-interview-page"]