Tip van Moniek: Snorkelen bij de mooiste stranden

Moniek, 30 uit Utrecht, Reis met Etihad, Open jaw ticket Parijs-Seychellen-Johannesburg-Düsseldorf
“Je kunt op de Seychellen geen Nikes kopen of McDonalds eten, de invloed van de Westerse wereld gaat totaal aan je voorbij. Zalig. Er heerst een echte eilandcultuur. Wij liepen vanuit ons guesthouse zo de zee in. Snorkels in de hand. Flippers aan. Je vindt er de mooiste stranden ever.

TicketSpy is mijn favoriete reisaanbiedingen site, ik kijk er elke dag wel even op. De reis kon niet beter beginnen dan met een geweldige aanbieding: 19 euro voor een Thalyse-kaartje naar Parijs. Na een superleuk dagje musea bekijken in de lichtstad, vlogen we ’s avonds comfortabel met Etihad naar de Seychellen. Het ligt zo afgelegen dat wij echt twee weken niets hebben gedaan. In restaurants eet je lokale gerechten zoals verse vis en rijst opgepept met mangochutneys die ze zelf maken. Alles wordt bereid met een speciale kruidenmix die je nergens anders proeft.

Het is heel authentiek allemaal, het Caraïbisch gebied bijvoorbeeld, is veel toeristischer.”
Tip: “Het huren van een auto is een belevenis op zich. Wij kwamen erachter dat iedere toerist daar rondreed in een Hyundai i10, we hebben er echt wel honderd gezien.”
SEYCHELLEN
 
Hotel

Genieten in Sauerland || Fijn Hotel + Ontbijt v/a 20

Vakantiehuis

De Nieuwe Wellness Cottages bij Center Parcs!

Hotel

Verblijf in een Luxe B&B in België met Jacuzzi op de Kamer v/a 57

[links category="link-on-interview-page"]