Tip van Moniek: Bungeejumpen in Bloukrans

Moniek, 30 uit Utrecht, Reis met Etihad, Open jaw ticket Parijs-Seychellen-Johannesburg-Düsseldorf
“Met ons open jaw ticket vlogen we door naar Johannesburg, een belevenis! Krugerpark met olifanten, giraffen en nijlpaarden moet je gewoon gezien hebben. De bus mag je niet uit, dus na één dag toeren heb je dit wel gehad. Naar Kaapstad gegaan, om vanaf daar alle dingen die nog op onze Bucket-list stonden te doen: Van de pinguïnkolonies bij Houtbaai – een geweldig natuurreservaat, twee keer geweest - tot wijndrinken bij een gezellige wijnboer die daar uren over kan kletsen in Stellenbosch. Suidafrikanen weten alles van wijn maken en dat proef je.

Een letterlijk hoogtepunt was bungeejumpen in Bloukrans, jeemienee wat was die brug hoog. De brug oplopen was nog enger dan er vanaf springen. Ik zou het niet snel nog een keer doen, maar alles was zo snel geregeld via TicketSpy, dat ik meteen het bungeejumpen reserveerde, nadat ik de vliegtickets had geboekt.”

In totaal zijn mijn vriend en ik vier weken weggeweest. Twee weken Seychellen en een roadtrip van twee weken door Zuid-Afrika. Van alle vakanties is dit is de gaafste deal die ik tot nu toe met Ticketspy gescoord heb! We hebben ieder €500 per persoon per ticket betaald."
Tip: "Koffiebaai is de meest perfecte plek om te surfen. Surfboards mochten we gewoon lenen van het hotel."
Koffiebaai
 
City Trip

Goedkope 3-Daagse City Trip naar Milaan v/a 106

City Trip

Kerst City Trip naar Rome || 3 Dagen + Ontbijt v/a 134

City Trip

Stedentrip naar Berlijn! || 3 Dagen + 3* v/a 91

[links category="link-on-interview-page"]