Makkelijk, veilig en voordelige valet parking op Schiphol!

LOGO ZW


Wie kent het niet uit films: je komt aanrijden, geeft je sleutels en je auto wordt door een vriendelijke bediende geparkeerd. Als je terugkomt is een belletje genoeg om je auto voor te laten rijden. Valet parking heet dat en dat is nu ook mogelijk op Schiphol!

Valet parking geeft je de mogelijkheid om zonder gedoe je auto toch op een veilige parkeerplek te krijgen. Zonder dat je daarvoor tientallen minuten in de rij moet staan, kilometers moet lopen of moet wachten op anderen om in een stoffig busje richting de terminal te gaan. Speciaal voor jou staat er iemand klaar en je hoeft niets meer te doen dan even bellen en alles word voor je geregeld!

STRIP FACILITEITEN IPARKINGHet in valet parking gespecialiseerde iParking Schiphol is 50% voordeliger dan parkeren rondom Schiphol. Vele reizigers hebben met veel plezier gebruik gemaakt van de diensten van iParking waardoor ze nu bekende namen en grote bedrijven tot klant kunnen rekenen!

Speciaal voor TicketSpy fans biedt iParking Schiphol een aantrekkelijke kortingscode van 10% waardoor je nu extra geld bespaart op luxe parkeren! Gebruik hiervoor de kortingscode “Ticketspy

10% korting op valet parking op Schiphol