Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

KLM’s Geheime Werelddeal Weken!

Travel info gevonden door TicketSpy David (Amsterdam) 

De KLM Werelddeal Weken in Nederland mogen dan wel eerder deze week afgelopen zijn, op tal van andere plekken in de wereld zijn ze juist net begonnen. Ook daar kunnen reizigers profiteren van de extra lage ticketprijzen die de KLM biedt. Vaak zelfs nog voor heel veel lagere prijzen dan die wij hier met vertrek vanaf Amsterdam moesten betalen. Daar heet de actie geen KL Werelddeal Weken, maar krijgen ze de titel KLM Dream Deals.

Dit is niet iets wat alleen nu gebeurt. Al sinds jaar en dag stunt de luchtvaartmaatschappij met extreem lage prijzen in het buitenland. Puur en alleen om mensen te verleiden om vooral voor KLM te kiezen. Want in Nederland is de KLM dan wel dé favoriet, dat ligt in andere landen totaal anders. Daar is de zogenoemde Home Carrier, de lokale nationale maatschappij, meestal de 1e keuze. Een maatschappij als KLM moet dan wel met de prijzen omlaag om de gunst van de passagier te krijgen.

Bij ons in Nederland werkt dat net zo. Kijk maar naar de stuntprijzen van Emirates, Qatar Airways, United, British Airways en Lufthansa. Die zijn meestal goedkoper dan die van de KLM. Enerzijds omdat ze niet de nummer 1 van Nederland zijn, maar ook omdat je met hen vaak een overstap dient te maken. Juist via een andere luchthaven vliegen maakt een vliegticket minder waardevol dan een non-stop vlucht. Tenminste, dat is hoe er in de wereld van de luchtvaart over wordt gedacht. Ondanks dat je veel langer in het vliegtuig mag zitten, meer drankjes, snacks en maaltijden krijgt en meer Frequent Flyer mijlen spaart.

Feit blijft dat de Werelddeal Weken (Dream Deals) tarieven die de KLM in andere landen hanteert reuze interessant kunnen zijn voor jou als passagier. Start je je reis daar dan ontvang je een hoge korting vergeleken met tickets die in Amsterdam beginnen. Prijsverlagingen tot 60% zijn eerder regel dan uitzondering. 

Op dit moment kun je echt hele goedkope KLM Werelddeal Weken vliegtickets scoren in bijvoorbeeld Duitsland, Finland, Zweden en Noorwegen. Of zelfs in Singapore, Maleisië, Indonesië, Canada en Brazilië. Vooral de KLM Dream Deals vanaf Europese luchthavens kunnen interessant zijn. Ondanks dat je er eerst heen dient te vliegen of de trein of auto te pakt is je prijsvoordeel nog steeds enorm groot.

Dankzij low cost maatschappijen kun je bijvoorbeeld voor enkele tientjes naar Kopenhagen, Stockholm reizen. Richting Duitsland zijn de treinen van NS International een mooie keuze. Eenmaal aangekomen stap je daar gewoon in het KLM vliegtuig naar Amsterdam. Op Schiphol wacht dan de (verre) vlucht. Jouw Werelddeal Weken voordeel kan hiermee oplopen tot honderden euro’s per persoon.

Het is even omvliegen, maar je kan toch vertrouwt met de KLM vliegen en Flying Blue Miles sparen. Omdat je net even wat meer KLM vluchten maakt spaar je dan als bonus ook nog extra XP (Experience Points). Deze helpen je om sneller een Flying Blue Silver, Gold of Platinum status te verkrijgen. 

Tip: zorg dat je altijd voldoende overstaptijd hebt op de buitenlandse luchthavens. Je dient namelijk daar apart in te checken. Mis je daar je aansluiting, wel of niet door een vertraging, dan vervalt het hele KLM ticket naar je eindbestemming. 

Tip: al deze KLM vliegtickets kun je betalen met de speciale Flying Blue American Express kaarten. Daarmee spaar je per uitgegeven euro ook nog eens gratis Flying Blue Miles. De Flying Blue American Express Gold of Platinum kaarten hebben nu overigens een aanbieding waarmee tot 20.000 gratis Flying Blue Miles te verdienen zijn!

 

KLM Werelddeal Weken vanaf Duitsland 

KLM Werelddeal Weken vanaf Zweden

KLM Werelddeal Weken vanaf Denemarken 

KLM Werelddeal Weken vanaf Finland 

[/infopane]