Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Funny Friday: Ik ga op vakantie en vergeet…

Funny Friday: Ik ga op vakantie en vergeet…

Je had je nog zó goed voorbereid op je vakantie door een hele waslijst te maken met spullen die je mee moest nemen, maar tóch krijg je het keer op keer weer voor elkaar om van alles te vergeten. Die krultang, 8 verschillende nagellakjes (voor elke outfit een ander) en je hele gezichts-verzorgings ritueel ben je natuurlijk niet vergeten. Maar misschien is een tandenborstel ook wel handig?

Nummer één: het grootste horrorscenario voor de mens anno 2016 JE OPLADER! “Oh nee, oh nee, zeg dat het niet waar is!”.

Nummer twee: de verloopstekker. For real? De verloopstekker? Jazeker, de verloopstekker.

En op de derde plek… Zonnebrandcrème. Gelukkig is dat op elke zonnige bestemming wel te verkrijgen. No worries dus.

De tandenborstel, nummer 4. Je staat er elke ochtend mee op en gaat er elke avond mee naar bed, maar nog vergeet je deze grote vriend. Gelukkig poetsen de meeste mensen in het buitenland ook netjes hun tanden, dus dan maar even een nieuwe tandenborstel bij de plaatselijke supermercado scoren.

Nummer 5: je zonnebril. Dit is wel echt schandalig, hoe kan je nu weer je nieuwe Rayban vergeten? Al sinds de winter wacht je met smart op de zomer zodat je kan shinen met je prachtige zonnebril en nu vérgéét je hem? Ongelooflijk.

Nummer 6: schaartje. Gewoon schaartje, schaartje om je teennagels een beetje fatsoenlijk mee te houden of schaartje om mee te knutselen. Gewoon schaartje.

Nummer 7: wc-papier. Shame on you! Dit is toch wel nummer 1 van de benodigdheden voor op de camping. En het erge is nog: je had het wel in huis gehaald.

Nr. 8: verbandtrommel. Een verbandtrommel kan zomaar goed van pas komen. Wat nou als je je teen stoot?!

Nummer 9: foto/videocamera. Misschien wel het meest essentiële wat je nodig hebt tijdens je vakantie. Je moet toch overal foto’s van maken! De cliché foto’s van je cocktail, hotdogs of toch legs? En foto’s in Turkije met je sgatje mogen niet ontbreken. Benieuwd naar de top 10 cliché vakantiekiekjes? Bekijk dit blog.

Nr.10: geneesmiddelen. Stel je nou voor dat je een voedselvergiftiging op loopt door het eten in het restaurant! Misschien kan een paracetamol dan weinig wonderen meer verrichten, maar toch fijn om het op zak te hebben.

Dat waren ze, de 10 meest vergeten spullen op vakantie. Nu je dit hebt gelezen, zal je het goed in je oren knopen en nooit meer één van deze spullen vergeten!

Bron: REIZEN Magazine