Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Geheime KLM truc voor gratis Flying Blue mijlen + segmenten!

Flying Blue voordeel gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

***** UPDATE ***** De KLM heeft de mogelijkheid om mijlen en segmenten te sparen tussen Arnhem/Nijmegen en Schiphol recentelijk stopgezet.

Dat je Flying Blue mijlen kunt sparen door met de KLM te vliegen is geen nieuws. Maar wat als we je melden dat je heel eenvoudig extra mijlen kunt krijgen bij elk ticket dat begint op Schiphol?

Het kan als je kiest om je reis per bus te starten in Eindhoven of Maastricht. Vanaf de NS stations of lokale luchthavens biedt KLM 2 keer per dag een gratis KLM busdienst aan naar Schiphol (ochtend en avond). Je dient dit wel voor vertrek aan te geven dat je hiervan gebruik wil maken, want even zomaar instappen is er helaas niet bij. Ook terug vanaf Schiphol kun je van deze dienst kosteloos gebruik maken, mits vooraf gereserveerd.

De speciale KLM bus is voorzien van wifi, stoelen met extra beenruimte en de KLM serveert er zelfs gratis koffie, thee en water. Vergeleken met een trein- of autorit naar Schiphol bespaar je geld op de kosten voor benzine, een treinkaartje en wellicht ook nog parkeerkosten.

Het mooiste hierbij is dat je voor elke rit met de KLM bus Flying Blue Award mijlen, Level mijlen en vluchtsegmenten spaart. Gratis en voor niks als dank om van deze service gebruik te maken! Zo komt een cadeauticket of upgrade weer sneller in zicht.

Of krijg juist een hoger Elite level binnen het Flying Blue programma. Want als je de busdienst aan je ticket koppelt hoef je maximaal de helft minder aan vluchten te maken. Kassa dus om je Silver, Gold of Platinum status super snel in de wacht te slepen!

Belangrijk: lees goed alle specifieke voorwaarden bij deze actie. Klik op de onderstaande oranje button om er alles over te weten. Ook al heb je nu nog een ticket waarbij de busservice niet is inbegrepen.

Gratis extra Flying Blue mijlen

Zin in 12.500 Gratis Flying Blue mijlen?

  • Wanneer boeken: voor vertrek van je KLM vlucht
  • Wanneer reizen: op iedere gewenste dag van de week
  • Opstapplaatsen: Eindhoven (airport), Maastricht (airport & NS)
  • Vliegen vanaf : Amsterdam (AMS)
  • Bagage: alleen je handbagage en koffer(s) mogen mee in de bus
  • Opmerking 1: groepen reizigers mogen ook mee, mits er genoeg capaciteit is
  • Opmerking 2 : de busservice geldt niet voor alleenreizende kinderen