Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Hang in there! Wat is jouw favoriet?

Een hangmat, dé perfecte manier om te relaxen, los te laten en de drukke wereld om je heen even te vergeten.. ook al is het maar voor even. Maar welke hangmat is hier het meest geschikt voor? En welke is het beste voor op het strand of voor thuis? Lees snel verder en lees welke jij het beste aan kunt schaffen om er heerlijk binnenkort in weg te dromen!

Hangmatten worden voor verschillende redenen gebruikt. Sommige willen alleen maar een fijne plek creëren om te relaxen of even in weg te doezelen. Anderen maken er hun eigen persoonlijke plek mee om van het uitzicht te genieten of te loungen bij het zwembad. Maar ook kampeerders, backpackers en klimmers maken uitgebreid gebruik van dit fijne concept! Allemaal hebben ze de praktische en handige eigenschappen van verschillende typen hangmatten ontdekt. In sommige culturen wordt de hangmat zelfs als bed gebruikt, veilig boven de grond, weg van kruipende beesten. Een gezonde en ruimte besparende manier van slapen!

Mayan hangmat

Deze hangmat staat bekend om zijn comfort. Ze zijn hand-geweven door lokale Mayan-stijl ambachtsmannen die technieken gebruiken die van generatie tot generatie doorgegeven worden. Zij creëren fel gekleurde hangmatten door gebruik te maken van dunne katoenen nylon draden, met een diamant geweven patroon dat ademend en flexibel is. De hangmat vouwt zich als een cocon om je heen, wat super zacht aanvoelt en ideaal geschikt is voor een relaxt dagje in een warm klimaat! 

Braziliaanse hangmat

De Braziliaanse hangmat is comfortabel en duurzaam en een goede keuze voor bestemmingen met wat koelere klimaten. Het weefsel is namelijk veel dikker, wat de koele lucht tegenhoudt en extra warmte creëert. Dit type hangmat heeft meestal geen draaglijnen en is gemaakt van natuurlijk katoen. Dit houdt echter wel in dat hij buiten snel vies wordt en je hem goed schoon moet houden. Vele Braziliaanse huishoudens gebruiken deze hangmat als bed, dus mocht je een hangmat voor binnen zoeken, dan is deze uitermate geschikt!

Nicaraguaanse hangmat

De Nicaraguaanse hangmat heeft een mooi ontwerp met een ongebruikelijk patroon en is geschikt voor zowel binnen als buiten. Deze hangmat is een goede keuze om een middagje in te loungen maar is ook prima geschikt om in te slapen. De beste zijn in Nicaragua handgeweven en kunnen gebruikt worden in zowel koele als warme klimaten. Dit omdat het weefsel precies de juiste lucht circulatie om je heen creëert. Met deze hangmat kun je dus alle kanten op! 

Touw hangmat

Dit klassieke maar toch moderne type hangmat wordt veel gebruikt door Noord Amerikanen om even in te relaxen. Er is genoeg ruimte voor een of meerdere gebruikers. Het gewicht wordt gelijkmatig verdeeld en er is makkelijk in en uit te komen. Deze luchtige open hangmat is heerlijk om in weg te dromen maar kan door de grotere gaten niet zo handig zijn voor kinderen. Ook is het aan te raden kussens er in te leggen om hem nog wat comfortabeler te maken! 

Backpack/Tent hangmat

boomhut-stingray

https://ticketspy.nl/wp-content/themes/metro_ticketspy/img/pixel.png

Wat denk je van een tent hangmat? Dit type hangmat is letterlijk een tent die je op kunt hangen. Je kan het makkelijk vervoeren en het heeft muren en een dak. Er zijn varianten waar maar liefst twaalf personen in kunnen overnachten. Het voordeel van op hoogte kamperen is dat je van de meest prachtige uitzichten kunt genieten en ver verwijderd bent van kruipende beesten. Deze unieke tent-achtige hangmatten zijn gemaakt van sterk nylon. De hangmatten zijn ook ideaal geschikt als boomhuis voor kinderen! 

Schommel hangmat


De schommel hangmat, voor 1 à 2 personen, is een perfect alternatief voor een hangmat. Vooral als je niet de ruimte hebt voor een grote hangmat. Dit type is ideaal voor families met kinderen, aangezien ze stabiel zijn in gebruik en design. Ze zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als de hangmatten die uit katoen en acryl stof bestaan. Ze kunnen opgehangen worden of vrij-staand neergezet worden. Beschikbaar in super mooie ontwerpen en kleuren, die je precies passen bij jouw gewenste decor, binnen of buiten!

Zie jij jezelf al heerlijk liggen, schommelen of kamperen in jouw favoriete hangmat?!