Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Flying Blue American Express Card nu 1 jaar gratis + 10.000 Mijlen

Travel deal gevonden door TicketSpy David (Amsterdam) 

Een nieuw jaar vol reizen staat weer in het verschiet. Tijd misschien om die mooie vakantie dan eindelijk in 2016 te gaan boeken. Tijd wellicht ook om je reizen en andere uitgaven eens op een andere manier te doen. Bijvoorbeeld met een credit card van American Express die gekoppeld is aan je Flying Blue account. Daarmee krijg je gelijk heel veel extra voordelen in je schoot geworpen.

Veel sneller Flying Blue Award mijlen sparen

Over iedere uitgegeven euro met de kaart kun je FB award mijlen sparen. Die tellen lekker mee om daar in de toekomst award tickets of upgrades mee te kunnen krijgen. Bij de gold versie betekent dat 1 FB Mile voor iedere euro, Silver doet 0,8 FB mijl per euro.

Veel sneller Flying Blue Silver, Gold, Platinum status

Nog veel interessanter wordt het voor wie aan het sparen is om een Flying Blue Elite Level te bemachtigen. Dan is de Gold card de favoriet om te kiezen boven de Silver card. Koop je KLM, Air France of Delta tickets bij KLM of Air France zelf, dan wordt de totale waarde van de reissom omgezet in Level mijlen. Dat kan lekker aantikken als je dat met al je tickets steevast gaat doen. Vergeet niet om dan ook de tickets voor andere reisgenoten met de Gold card af te rekenen. Zoon, dochter, vriend, vriendin? Al hun ticket bedragen tellen gewoon mee. Zo kun je in no-time extra Level miles in de wacht slepen.

In combinatie met de Level mijlen die KLM je sowieso al geeft op basis van je ticket heb je dan echt supersnel dat level binnen. En een hoger level wordt steeds belangrijker als je comfortabel wilt reizen met de KLM. Je hebt bijvoorbeeld minimaal de Gold status nodig om sneller langs de douane en controleposten op Schiphol en andere luchthavens te komen. Daar bespaar je met name in de drukke perioden heel veel tijd mee. De toegang tot de luxe business lounges maakt je vliegreis extra prettig. Denk maar aan al die gratis drankjes, hapjes, douches en WiFi die op veel plekken tot je beschikking staan

Slimme reizigers weten hoe voordeel werkt

De kosten voor een Flying Blue American Express kaart bedragen voor Gold €170 per jaar (Silver (€75 per jaar). Nu zijn ze daarentegen het 1e jaar helemaal gratis. Maar weet dat je er altijd een bonus van 10.000 Award mijlen (Silver 2.500) bij kunt krijgen als je binnen een maand na ontvangst van de kaart er minimaal een bedrag van €100 mee afrekent. Het extra voordeel van de Flying Blue American Express Gold kaart als hulp bij een Silver, Gold of Platinum status is wellicht wel de grootste plus voor wie regelmatiger vliegt.

Los daarvan zijn het alle Award mijlen die maandelijks zullen worden bijgeschreven. Een aantal dat flink kan stijgen door de kaart vaker te gebruiken. Waar dat kan? Nou bijvoorbeeld bij de meeste tankstations, Hotels, Restaurants, TicketMaster, Etos, (online) kledingwinkels, heel veel reisbureaus, Jumbo Supermarkten (in de regio Amsterdam), Marqt, Ikea, Bol.com, Van der Valk, Fletcher of de Mc Donalds restaurants. Zelfs daar waar je online met PayPal kunt betalen is het mogelijk om de rekening via je American Express kaart te voldoen. Dus legio manieren om elke dag weer opnieuw je Flying Blue account aan te vullen. 

Geef de kaart cadeau

Heb je zelf al een Flying Blue American Express kaart? Dan kun je er ook eentje apart aanvragen voor je partner, zoon, dochter, vader, moeder of vriend(in). Dat betekent telkens een bonus van maximaal 10.000 FB Award mijlen per persoon (mits je maar niet kiest voor een aanvullende kaart bij je bestaande Flying Blue American Express kaart). Flink kassa dus voor wie het uiterste uit zijn of haar Flying Blue account wil halen.

Betaal KLM tickets in termijnen

Geheid gaat de KLM binnenkort weer stunten met de Werelddeal Weken. Weet dan dat deze kaarten geschikt zijn om deze tickets in 3 gelijke termijnen te kunnen voldoen. Handig als je niet over het totale bedrag beschikt om je verre vlucht te kunnen boeken. Deze optie staat niet standaard ingeschakeld bij je kaart. Bel daarvoor na acceptatie van je aanvraag met American Express om deze mogelijkheid te activeren. 

Ook voor Ivory leden

Zowel de Gold als Silver kaarten van Flying Blue American Express staan in principe open voor iedereen. Ongeacht of je nu binnen het Flying Blue programma Ivory, Silver, Gold of Platinum member bent.

Flying Blue American Express Gold kaart + 10.000 FB mijlen + €30 Hertz Gift Card 

Flying Blue American Express Silver kaart + 2.500 FB mijlen + €30 Hertz Gift Card 

Check nu ook de BESTE KLM DEALS!

  • Wanneer geldig: vraag hem nu snel aan om te kunnen profiteren!
  • Kosten Silver kaart: €75 per jaar (1e jaar gratis)
  • Kosten Gold kaart: €170 per jaar (1e jaar gratis)
  • Aantal FB award mijlen per besteedde euro: Silver = 0,8 FB mijl, Gold = 1 FB mijl
  • Aantal FB award mijlen per euro bij Air France/KLM/Hertz: Silver = 1 FB mijl, Gold = 1,5 FB mijl
  • Aantal FB level mijlen per euro bij Air France/KLM: Silver = 0 FB mijlen, Gold = 1,5 FB mijl
  • Aantal FB qualifying segmenten: Silver = 2 segmenten, Gold = 4 segmenten
  • Opmerking 1: er geldt een minimale bruto inkomenseis voor beide kaarten van €23.000 per jaar
  • Opmerking 2: 10.000 of 7.500 gratis mijlen worden bijgeschreven als je binnen 1 maand na activatie van de kaart minstens €100 besteedt.