Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Herfstkleuren spotten in New York!

Oktober is de ideale maand om naar New York te gaan! Na een hete zomer is de temperatuur nu erg aangenaam en Central Park op haar mooist. Met bladeren in knaloranje kleuren en met het beginnen van de herfst schieten speciale evenementen als paddenstoelen uit de grond. Laat je inspireren voor je trip naar de andere kant van de oceaan door deze herfstachtige activiteiten!

Must-do’s in oktober

In oktober is er van alles te doen in New York. Zo kun je een concert bezoeken van je favoriete artiest (Beyonce, Drake en Billy Joel hebben deze maand alle drie optredens gepland in New York!), of tickets kopen voor een van de vele Broadwaymusicals. Met Halloween loopt ‘s avonds vanaf 19.00 uur de Village Halloween Parade door de stad. Dé gelegenheid om je onder te dompelen in deze griezelige feestdag. Heel handig is deze New York kalender met daarop alle must-do’s, zodat je zeker weet dat je niks mist! Je hoeft alleen maar in te vullen wanneer je in New York bent en dan zie je precies wat er te doen is tijdens jouw verblijf.

Central Park in herfstkleuren

Central Park is écht prachtig in de herfst. Vergeet dan ook zeker je camera niet, want je kunt je vrienden jaloers maken met de mooiste foto’s van de eindeloze lanen en oranje gekleurde bomen. Het park is de perfecte plek om een frisse neus te halen na een aantal dagen van museumbezoeken en andere binnenactiviteiten. Bij The Boathouse kun je een bootje huren om een stukje over The Lake te roeien, maar het is ook een leuke plek om gewoon even te zitten met wat lekkers. Of bekijk de Verborgen Watervallen en ga picknicken op The Great Lawn terwijl je geniet van alle herfstkleuren om je heen.

Let’s go Knicks!

Voor een typisch Amerikaanse ervaring bezoek je een sportwedstrijd in New York. Ga bijvoorbeeld naar een basketbalwedstrijd van de New York Knicks, of een ijshockeywedstrijd van de New York Rangers. Dit kun je doen in het sfeervolle Madison Square Garden, terwijl je geniet van een heerlijke hotdog. Liever zelf aan de slag? Vanaf begin oktober kan je al schaatsen op de bekende Rockefeller Center ijsbaan. Na een uurtje zwieren op het ijs heb je wel een beker warme chocolademelk met versgebakken taart en koekjes verdiend!

Boottocht langs New York skyline

Op vrijdag 28 oktober viert ze haar verjaardag: Lady Liberty! De perfecte dag dus om naar haar te zwaaien vanaf een van de sightseeingboten die over de Hudson varen. Je gaat onder de Brooklyn Bridge door en hebt een geweldig uitzicht op de skyline van Manhattan. Wil je het varen combineren met een andere leuke activiteit? Ga dan voor een onvergetelijke avond uit met een van de dinnercruises. Want zeg nou zelf: wat is er beter dan een diner met drankjes en uitzicht op New York?

Vier Halloween

Altijd al écht Halloween willen vieren en ben je op 31 oktober in New York? Haal dan je spectaculairste Halloweenkostuum uit de kast en loop samen met 50.000 andere mensen mee in de Village Halloween Parade. Na de parade kan je lekker feesten op de afterparty in Webster Hall en meedoen aan de wedstrijd om de beste outfit. Ook veel huizen en winkeletalages zijn versierd in Halloweenstijl. Overal zie je pompoenen met spannende gezichten, vleermuizen, spinnenwebben en ander engs, dus je kijkt je ogen uit!