Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Relaxen op Bonaire doe je zo!

 Op Bonaire is ongelooflijk veel te beleven en het is dan ook een paradijs voor de sportieve toerist in de prachtige natuur, maar voor een beetje ontspanning zit je ook helemaal goed op dit tropische eiland. Op de hagelwitte stranden hangt een hangmat voor je klaar, tussen de palmbomen met een adembenemend uitzicht op de azuurblauwe zee. Zonnebril op, goed boek erbij, een tropische cocktail voor de verkoeling en je wilt nooit meer weg!

Bonaire barst van de stranden en elk strand is dan ook weer anders dan de anderen. Zo zijn er zandstranden, kiezelstranden en koraalstranden. Bijna alle stranden zijn toegankelijk voor iedereen, maar er zijn ook privéstranden die bij hotels horen. Er zijn rustige stranden met weinig voorzieningen waar je echt heerlijk kan ontspannen, maar er zijn ook wat drukkere stranden met trendy beachbars.  

Alle stranden in het westen en zuidoosten van het eiland zijn zeer geschikt om tijdens het relaxen even een verfrissende duik te nemen. Er zijn hier geen hoge golven en er staat geen sterke wind dus je kan hier prima gaan zwemmen. De stranden in het noordoosten van het eiland zijn minder geschikt om te zwemmen en hier komt men dan ook alleen om te relaxen.

Op een onbewoond eiland… Dat kan, dan moet je naar Klein Bonaire! Dit onbewoonde koraaleiland is werkelijk prachtig met de uitgestrekte stranden en mooie natuur. Hier spot je ook de mooiste flora en fauna. Op de stranden leggen de zeeschildpadden hun eieren en bij de meertjes kan je zomaar flamingo’s spotten!

De meest ontspannende stranden van Bonaire:

  • Jibe City | Huur een gratis bedje en geniet van het schitterende uitzicht op de azuurblauwe zee. Lunch bij de hangout bar en geniet van de relaxte vibe!
  • Sorobon Beach | Eén van de mooiste stranden van het eiland. De ligging van dit strand is geweldig aan de lagune van Lac Bay. Living the good life!
  • Te Amo Beach | De naam zegt het al, een strand waar iedereen van houdt! Een hagelwit strand met een klein rif waar je goed kan snorkelen. Wie weet spot je zelfs wel een zeeschildpad! Dit strand is ook perfect voor een romantische zonsondergang…
  • 1000 Steps Beach | Het is even een stuk wandelen, maar dan heb je ook wel wat. Doordat het niet zo gemakkelijk te bereiken is, heerst hier dan ook een serene rust. Heerlijk..!