De Beste Aanbiedingen voor een goedkoop Ticket, Hotel, Stedentrip en Vakantie
Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Geheime Ticket Deals ontvangen?
nicky-kijkt-en-wijst-naar-rechts-800

Win 2 KLM Tickets!

Wil je de nu-of-nooit deals niet meer missen?

Schrijf je dan in op onze WhatsApp service. Super simpel, gratis en je kunt er altijd meteen weer mee stoppen.

Als je je nu inschrijft op de WhatsApp Service dan maak je automatisch kans op 2 KLM Vliegtickets naar een bestemming in Europa.

Waar wacht je nog op?

Schrijf mij in →

Nee, bedankt

Cultuur snuiven op Ibiza

cultuur op Ibiza

Naast dat Ibiza een partyisland is, is hier ook genoeg cultuur te snuiven! Van grotten tot kathedralen: de leukste must visits op een rij!

Cova de San Marca

Deze grot is meer dan 100.000 jaar oud en is werkelijk adembenemend. Het is een van de oudste grotten van Ibiza die je zeker moet gaan bewonderen. Niet alleen in de grot is het heel bijzonder met druipstenen, versteende watervallen en waterbeddingen, maar ook het uitzicht is fenomenaal!

Ibiza Stad

Ibiza stad is méér dan het goede uitgaansleven. Deze stad staat namelijk niet voor niets op de UNESCO Werelderfgoed lijst. Dit is een van de oudste steden van Europa en dat zie je overal terug. De rijke historie toont zich in de vele musea, maar ook in de stadsmuren uit de 16e eeuw. Het historische centrum is omringd met deze stadsmuren die een bezoek meer dan waard zijn.

Dalt Vila

In het Archeologisch Museum in Dalt Vila kan je prachtige Romeinse beelden bewonderen. Het hoogtepunt van Dalt Vila is de oude kathedraal uit de 13e eeuw. De kathedraal heeft een mix van stijlen en is een lust voor het oog. Na de hoge klim heb je een prachtig uitzicht op de rest van de stad.

De ruïnes in Sa Caleta

Voel de historie van Ibiza kloppen in het plaatsje Sa Caleta. Deze plaats is bekend door de ruïnes die hier zijn ontstaan door de Feniciërs aan het einde van de 8e eeuw voor Christus. 200 jaar later is hier de stad Ibiza gesticht.

Sant Joseph de sa Talaia

Sant Joseph de sa Talaia is de meest zuidelijke plaats van Ibiza waar je een prachtig uitzicht hebt op het eiland Formentera. Veel mensen reizen speciaal naar deze plaats om de bekende volksdansgroep te bewonderen, om het echte traditioneel Ibiza te aanschouwen!

Ses Salines National Park

Dit is een prachtig natuurpark waarin meer dan 200 verschillende soorten vogels leven en wederom behoort dit park ook tot de Werelderfgoedlijst. Ook vind je hier zo’n 178 verschillende plantsoorten, dus ben jij een green lover; this is the place!

Zoek & Bespaar