Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Hippie markets

hippie market op Ibiza

De hippie markten is een van de redenen waarom mensen zo van Ibiza houden. Er zijn er tal van te vinden over het hele eiland waar de leukste spullen worden verkocht. Hippie markten is een grote happening op Ibiza waar maar al te graag overheen wilt struinen.

Hoe zijn die hippie markten ontstaan? De markten zijn ontstaan door de vele kunstenaars, schilders en ontwerpers die in de jaren ’60 op het eiland kwamen wonen voor de fijne sfeer en de vrijheid. Ibiza zagen zij als een eiland met veel vrijheid waar zij konden ontsnappen van dictator Franco. De mensen kwamen op Ibiza samen om te zingen, dansen, eten en genieten van het leven. In 1973 ontstond de eerste hippiemarkt met slechts 5 kraampjes, die nu is uitgegroeid tot de grootste hippiemarkt op Ibiza: Punta Arabi.

Las Dalias is een van de grootste en bekendste hippie markten op Ibiza. Met zo’n 200 kraampjes en rond de 20.000 bezoekers is dit een zeer geliefde markt. Las Dalias is meer dan een markt, je kan hier ook genieten van het lekkere eten en de tropische cocktails en de heupen losgooien op de livemuziek. De night markets van juni tot september wil je ook echt niet missen!

De grootste hippie markt van Ibiza is Punta Arabi. Naast dat dit de grootste hippiemarkt van Ibiza is, is dit ook de oudste die is opgericht in 1973 door kunstenaars en hippies. Waar de hippies vroeger hun spullen op een kleedje op de grond verkochten, zijn hier nu wel 500 kraampjes te vinden. Hier kan je ook heel goed terecht voor een gezellige borrel of een lekkere lunch.

Op de markt van San Jordi kan je lekker vintage shoppen want dit is een markt waar tweedehands spullen verkocht worden. Hier scoor je de leukste en meest unieke musthaves! Een andere leuke tweedehands hippie markt is Mercadillo Cala Llenya. Naast de tofste koopjes scoren, is de paella hier ook heilig!

Bron:https://www.google.nl/search?q=hippie+markt+ibiza

Zoek & Bespaar