Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Secret Spots

geheime tips op Ibiza

Pssssst… Niet doorvertellen, wij hebben de leukste secret spots van Ibiza voor je verzameld. De geheime stranden die eigenlijk een groot geheim moeten blijven, omdat ze nu zo lekker pittoresk zijn en ver van het massatoerisme delen we toch stiekem even met je. Omdat het te mooi is om waar te zijn!

Secret spot 1: een prachtige baai in het zuiden van Ibiza, dat is Es Caleta. Juist omdat het hier nog zo rustig is, hangt hier zo’n fijne sfeer. Het prachtige strand dat omringd is met kliffen is de perfecte spot om écht een relaxte stranddag kan beleven. Met een goed boek droom je hier zo weg. Het is ook nog eens super romantisch om hier de zonsondergang te bewonderen en te gaan dineren in het gelijknamige restaurant ‘Es Caleta’.

Secret spot 2: misschien niet het grootste geheim van Ibiza, maar wel zeker een bezoek waard. Het natuurgebied rondom het eiland Es Vedra is een beschermd natuurgebied en laat het hart van de natuurliefhebbers harder kloppen. Prachtige bossen, rotsen, beekjes en heuvelruggen geven het eiland iets mysterieus. Dit eiland is onbewoond op een paar geiten, hagedissen en roofvogels na.

Secret spot 3: Cala d’ en Serra. Nog een prachtige baai op Ibiza, maar dan in het noordoosten van het eiland. Dit afgelegen paradijs biedt alles voor de rustzoeker: de schoonheid, het geluid van de zee en voorderest alleen maar stilte. Met een beetje geluk ben je zelfs de enige bezoeker op dit mooie strand, dus zeg maar hallo privéstrand!

Secret spot 4: Het schattige dorpje Santa Agnes is echt een must see. Dit dorpje is goed te bereiken met de huurauto waarmee je het hele eiland kunt gaan verkennen. Het witte dorpje heeft een kerk en een lekker restaurant met de beste omeletten van het eiland, dat wordt smullen!

Secret spot 5: Het meest heldere water van Ibiza vind je bij Playa Cala Xular. Voor het perfecte vakantieplaatje moet je hier wezen! Maak ook zeker een wandeling door de prachtige natuur van Cala Xular en bewonder de ouderwetse vissershutjes.

Bron: http://www.ibizavoorbeginners.nl/bezienswaardigheden.htm