Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Foodspots Londen

Londen

London is niet alleen populair omdat het zo’n goede shopstad is en barst van de cultuur, maar ook vanwege de velen foodspots. Of je nu wilt ontbijten, lunchen of dineren in Londen; op iedere hoek van de straat vind je wel een lekker café. Ook heeft Londen een aantal leuke foodmarkets waar je zeker even overheen wilt struinen. Wij zetten de leukste foodspots en markten voor je op een rij, van goedkope spots tot iets duurdere spots!

Jamie’s italian

Yummy! Jamie Oliver, wie kent hem niet! De bekende TV kok heeft verspreid door Londen veel restaurants, met verschillende keukens. De bekendste zijn de Jamie’s Diner en Jamie’s Italian restaurants. De gerechten zijn heerlijk! De ravioli bij Jamie’s Italian zal je dan ook zeker niet teleurstellen, evenals de Epic Chocolate Brownie, HEMELS! De leukste vestigingen? Piccadilly Circus, Convent Garden en Tower Bridge in het Hilton hotel, als je het ons vraagt!

Caffe Nero

Om elke hoek van de straat vindt je haast wel een Caffe Nero, maar dat maakt de koffie er zeker niet minder op! Je kan Caffe Nero vergelijken met Starbucks, alleen dan zijn de prijzen wat aangenamer voor je portemonee. Een iced frappe is yummie, maar een hot chocolate met een special flavour is ook hemels!

Borough Market

Borough Market is de oudste en een van de grootste foodmarkets van Londen, vlakbij de Tower Bridge. Diverse restaurants uit Londen komen speciaal naar deze markt om de lekkerste vis, vlees, fruit en groenten te maken. Op donderdag, vrijdag en zaterdag is de markt ook geopend voor andere bezoekers. Struin zeker even langs de kraampjes en wedden dat je de markt niet verlaat zonder wat lekkers te kopen?;)

Sketch

Sketch is nét even anders dan het gemiddelde restaurant. Sketch heeft verschillende zalen met verschillende thema’s waar je kan dineren, sommigen in een futuristische stijl en anderen in een ouderwetse ‘bruine kroeg’ stijl. Het lijkt wel alsof je een andere wereld inloopt! Hier kijk je echt je ogen uit. Alles aan dit restaurant is bijzonder, tot de toiletten aan toe. Je kan hier terecht voor een diner, maar ook voor een lekkere hightea ben je hier aan het juiste adres.

Nando’s

Nando’s is een grote Zuid-Afrikaanse restaurantketen die meerdere vestigingen verspreid over de hele wereld heeft. Hun specialiteit is spicy food. Hier kan je goed terecht voor een lekkere lunch, zodat je weer met een goed gevulde maag de stad in kan gaan. Je bestelt je eten aan de bar, kiest een leuke tafel uit en het eten wordt binnen no time bezorgd door de vriendelijke ober. Nando’s heeft lekker vlees, maar ook veel vegetarische opties. Nog een pluspunt aan Nando’s is dat je je frisdrank zo vaak als je wilt mag ‘refillen’! De leukste vestiging? Aan de Thames, bij Bank End.

Milk Train

Milk Train is een ijssalon waar je geweest MOET zijn! Bij deze ijssalon krijg je ten eerste een flinke dot suikerspin om je hoorntje. Vervolgens mag je de smaak van het softijs kiezen, wordt het vanille, chocolade of matcha (groene thee)? Vervolgens kan je nog een topping kiezen: fruit, chocolade, popcorn, caramelsaus… Alles kan! Wel even een foto maken he!

Busaba EatThai

Zoals de naam al zegt; dit is een Thai’s restaurant! En wat voor een… Thailand staat bekend om haar culinaire keuken en in dit restaurant kan je de meest voortreffelijke en smakelijke gerechten proberen. Dit is een bezoek méér dan waard!

Je kan je culinaire paspoort weer lekker uitbreiden met deze yummie foodspots. Have a nice meal!