Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

De leukste bezienswaardigheden

Ubud is het culturele hart van Bali, de stad ademt de Balinese Cultuur en daarom valt Ubud ook sterk aan te raden aan toeristen. De stad is een verzameling van tempels, winkels, restaurants, musea en natuur. Het enige wat in deze stad ontbreekt is een strand, dit wordt echter goed gemaakt met een prachtige waterval.

Gemaakt door Doyoutravel

Om Bali op zijn puurst te ontdekken, is het belangrijk om ondergedompeld te worden in de Hindoe Boeddhistische cultuur. Het eiland leeft voor zijn religie en dit is terug te zien door de vele tempels en beelden. De indrukwekkende tempel Para Ulun Danu Brana midden in het Bratanmeer is één van deze vele tempels. Ook is de belangrijkste tempel van Bali genaamd Besakih een must see voor toeristen. Dit tempelcomplex ligt gelegen in het oosten van het eiland en op de helling van de Gunung Agung vulkaan en laat een grote indruk achter bij bezoekers.

Para Ulun Danu Brana tempel

Binnen de cultuur heerst er ook een grote mate van respect voor zowel mensen als dieren. Om dieren te kunnen bewonderen op het eiland, kan er een bezoekje worden gebracht aan een grote olifantengrot genaamd Goa Gadja en aan het heilige apenbos Mandala Wisata Wanara Wana.

Uiteraard zijn de stranden van Bali ook een genot voor het oog. Toch verschillen de stranden sterk van structuur en kleur. De parelwitte stranden van Bali zijn te vinden bij Nusa Dua en Jimberan. Het is handig om te weten, dat de stranden richting het Noorden steeds donkerder worden van kleur.

Tot slot, bestaat er bijna geen foto van Bali zonder een blik van rijstvelden. De rijstvelden zijn een mooie bezienswaardigheid en het is daarom enorm interessant om een rijstveld te gaan bezoeken.