Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Aan de slag in het toeristisch onderwijs? Solliciteer!

Vacatures aangeboden door TicketSpy friend Anneke (Middelburg)

Als docent bij de Hogeschool Inholland in Diemen weet ik als geen ander wat het werken met jonge talentvolle mensen inhoudt. En wat men misschien ook mag denken van onze school, ik ben er trots op dat ik er werk. Met TicketSpy.nl laten we niet voor niets dagelijks weer zien wat studenten van de 4-jarige opleiding HTRO (Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs) in huis hebben.

Elke dag is weer totaal anders, maar telkens vol spirit om de volgende keer met een brede glimlach op het gezicht naar school te rijden. Je werkt niet met een product maar met mensen die dolgraag het toeristische vak in willen gaan. Een wereld die zeer divers is en waar best veel banen te vinden zijn, zowel in Nederland, Europa als wereldwijd.

Het bedrijfsleven zit te springen om jonge mensen met de juiste spirit om de reiswereld in te stappen. Nieuw elan is nodig om de grote aankomende veranderingen aan te kunnen. Denk bijvoorbeeld aan het nieuwe Google Flights waar de bestaande en bekende ticketleveranciers het binnenkort zeer moeilijk mee gaan krijgen. Zie daarvoor het interview met RTL’s Editie NL dat ik afgelopen week met hen had op onze locatie in Diemen.

Wil jij als professional ook aan de slag als docent? Weet dan dat het Scalda College in Zeeland naarstig op zoek is naar nieuwe collega’s. Ruim 13 openstaande vacatures hebben ze op dit moment voor hun MBO Toerisme opleiding.

Heb jij de skills om voor de klas te staan en om een stuk werkervaring van je over te dragen, sollicteer dan gerust.

Klik op deze link om te zien hoe en tot wanneer je kunt reageren. (Deel deze post juist met anderen, wie weet kan iemand er een leuke baan aan overhouden!)

Ik kan het je in ieder geval van harte aanbevelen!

Groeten,

David Elliot (Linkedin)

Docent Hogeschool Inholland & Founder TicketSpy.nl