De Beste Aanbiedingen voor een goedkoop Ticket, Hotel, Stedentrip en Vakantie
Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Geheime Ticket Deals ontvangen?
nicky-kijkt-en-wijst-naar-rechts-800

Win 2 KLM Tickets!

Wil je de nu-of-nooit deals niet meer missen?

Schrijf je dan in op onze WhatsApp service. Super simpel, gratis en je kunt er altijd meteen weer mee stoppen.

Als je je nu inschrijft op de WhatsApp Service dan maak je automatisch kans op 2 KLM Vliegtickets naar een bestemming in Europa.

Waar wacht je nog op?

Schrijf mij in →

Nee, bedankt

Belangrijk: KLM wijzigt de inchecktijden voor je vlucht

Eerder inchecken bij KLM

Ticket nieuws gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Per deze week dien je als je met KLM vliegt even goed op te letten. Vanaf buitenlandse luchthavens naar Schiphol dien je namelijk minimaal 60 minuten voor vertrek ingecheckt te zijn. Eerder was dat nog 40 minuten.

Dat betekent als je met in te checken bagage reist dat je dus eerder op de luchthaven moet arriveren. Kom je maar 1 minuut te laat dan sluit de check-in en mag je niet mee. In de meeste gevallen ben je dan ook gelijk je ticket voor de terugreis kwijt want je wordt dan als een No-Show gezien.

Met deze regel wil KLM bereiken dat iedere passagier tijdig bij de gate arriveert. Op veel luchthavens zijn er vaak lange wachtrijen om na het inchecken langs de controlepoorten te komen. Vlieg je met alleen handbagage dan is ons advies om op voorhand online of via de KLM app in te checken.

Er zijn trouwens een paar uitzonderingen, want op sommige luchthavens in Europa mag je nog wel tot 40 minuten voor vertrek inchecken. Check daarom hieronder via de ‘Bekijk het aanbod’ knop om precies te zien welke regel voor jouw vlucht van toepassing is.

Bekijk het aanbod

 

Zoek & Bespaar