Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Goed nieuws! Nu gratis naam corrigeren bij KLM vluchten

Ticket nieuws gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Het wordt niet aan de grote klok gehangen door KLM maar ze hebben sinds deze week een goede stap in de richting gezet om passagiers tegemoet te komen.

Wat is namelijk het geval, indien je je naam verkeerd gespeld hebt bij het boeken nu kosteloos veranderen. Eerder vroeg KLM hier schaamteloos €50 voor, een handeling die wellicht een halve minuut in beslag nam. Daarnaast kon alleen iemand van het KLM call-center dit voor je doen.

Vanaf nu log je in op de KLM site en doen ze niet moeilijk. Hiermee is KLM de eerste vliegtuigmaatschappij die het leven van de reizigers er een stukje prettiger op maakt. Verwacht dit overigens niet bij Transavia, ook al behoort zij tot dezelfde groep van Air France-KLM. Daar moet je nog wel gewoon flink betalen voor een onschuldig foutje.

Er zijn wel een paar belangrijke dingen die je in acht moet houden want niet alles kan zonder kosten worden gewijzigd. Wij adviseren je dan ook om hieronder richting de officiële KLM pagina te gaan (sectie ‘naam wijzigen op ticket’) waar alles in detail wordt uitgelegd. Zo kan het alleen zonder kosten als het gaat om KLM vluchten, dus niet als je ticket vluchten omvat van partners (Delta Air Lines, Alitalia, Air France, etc.).