De Beste Aanbiedingen voor een goedkoop Ticket, Hotel, Stedentrip en Vakantie
Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Win 2 KLM Tickets!

Wil je de nu-of-nooit deals niet meer missen?

Schrijf je dan in op onze WhatsApp service. Super simpel, gratis en je kunt er altijd meteen weer mee stoppen.

Als je je nu inschrijft op de WhatsApp Service dan maak je automatisch kans op 2 KLM Vliegtickets naar een bestemming in Europa.

Waar wacht je nog op?

Schrijf mij in →

Nee, bedankt

Leuk december cadeau

Als je regelmatig naar het buitenland reist dan weet je als geen ander dat bellen, sms-en en vooral internetten op je smartphone zeer kostbaar is.

Bij Vodafone kun je kiezen om voor €2 per dag een bel/sms/internet bundel te kopen. Maar na heel even facebooken en je mail ophalen is de limiet van 20 sms-jes en 35MB als snel overschreden. Dat zou toch handiger moeten kunnen?

Gelukkig heeft daar een Chinese fabrikant van iPhone accessoires over nagedacht. Want nu is er een speciale houder voor je iPhone 4/4s waarin je 2 SIM kaarten kunt plaatsen. De 1e is je gewone micro-SIM, maar via een extra sleuf kun je ook een oude (grote) SIM kaart toevoegen. Erg handig dus om daar een lokale kaart op je vakantie bestemming in te doen. Juist dat scheelt natuurlijk enorm veel geld, met name als je wilt internetten.

De houder is gewoon op Schiphol te koop bij de winkel van CAPI op Schiphol Plaza bijvoorbeeld. Daar kost deze €29,95. Of aan boord bij easyJet voor €32.

Maar wie slim is koopt deze achter de douane of bagage controle in één van de elektronica winkels of gadget stores. De prijs gaat dan omlaag naar €27,95.

Zeker weten dat dit betaalbare cadeau goed in de smaak zal vallen bij je vriend of vriendin!

Zoek & Bespaar