Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Ryanair past beleid voor handbagage aan. Check je koffer of koop een nieuwe!

De nieuwe 'Ryanair' koffer

Travel Goodie gevonden door TIcketSpy Ingmar (Amsterdam)

Dat luchtvaartmaatschappijen je het telkens weer moeilijker maken wat betreft je (hand)bagage is algemeen bekend. Vanaf gisteren hebben bijvoorbeeld Arke en Corendon de regels aangescherpt en betaal je nu per vlucht een extra bedrag om een koffer in te checken.

Ryanair, koning van het lowcost vliegen, heeft haar regels eveneens veranderd. Het is nu namelijk niet meer vanzelfsprekend dat je handbagage mee mag in de cabine. Ze stellen in hun voorwaarden namelijk dat er maximaal 90 stuks met een maximale afmeting van 55 x 40 x 20 worden toegelaten. Ben je later met boarden dan vliegt je handbagage mee in het ruim.

Er geldt in dit geval geen toeslag, maar het kan natuurlijk vervelend zijn als je net alle belangrijke spullen wel graag dicht bij je wilt hebben.

Kijk ook even naar de koffer die we je hierboven hebben getoond. Hij past precies binnen de eisen van Ryanair voor handbagage en de kosten zijn lekker laag. Minder dan €30 voor een hele trolley, perfect voor je lowcost vlucht om geld te kunnen besparen. Ook in zwart, roze, rood en paars leverbaar!

Koffer voor je Ryanair vlucht €29,95

  • Wanneer kopen: nu, zolang de voorraad strekt
  • Afmetingen: 54 x 35 x 20 cm
  • Gewicht: 2,56 kg
  • Kleuren: zwart, blauw, roze, paars, rood
  • Opmerking : deze trolley wordt gratis bij je thuis afgeleverd

Nieuwe Ryanair handbagage regels