Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Schiphol’s best bewaarde geheim.

 

 

Speciale tip van TicketSpy friend W. Hueting

Soms zijn het slechts de kleine dingen die het reizen toch heel bijzonder maken. We zien ze over het hoofd, denken er gewoon niet aan, of we worden afgeleid door verleidingen van buitenaf.

Een paar weken geleden hebben de TicketSpies van de Hogeschool Inholland een bezoek gebracht aan de luchthaven Schiphol. De opdracht was om te achterhalen welke prijzen de horeca gelegenheden voor een kopje koffie vroegen. Niet moeilijk om te doen, maar wel verrassend om de uitslag onder ogen te krijgen.

De laagste prijs die wij konden vinden was een beker koffie bij AH to go voor €1,25. Een bodemprijs dachten we en met ons heel wat bezoekers van onze site.

Al snel werden we met deze uitkomst ingehaald door W. Hueting. Hij wist ons te melden dat je voor nog veel minder een beker koffie kon kopen. Nee niet in de kantine van de taxi chauffeurs, maar wel op Schiphol Plaza. Om precies te zijn in de supermarkt Food Village.

Daar staat namelijk naast de sectie met blikjes fris en bier een koffie automaat van koffieleverancier Kaars uit Gouda. Voor maar €0,50 kun je daar zelf een beker koffie, cappuccino, espresso en zelfs een moccachino tappen. Kun je het je voorstellen? Koffie voor een absurd lage prijs op een A1 winkelcentrum locatie?

Om inderdaad te testen of de koffie prima van kwaliteit was ging TicketSpy friend en Facebook liker Claudia Brammerloo vanavond de proef op de som nemen. Haar bevindingen? ‘Voortreffelijk, niets anders’ aldus Claudia.

Laten we hopen dat veel prijsbewuste reizigers binnenkort de weg naar Food Village weten te vinden. Zo lang deze supermarkt het prijspeil laag weet te houden kunnen we echt stellen dat dit Schiphol’s best kept secret is!