Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

United liefhebbers opgelet: het Economy Plus abonnement is terug

Economy Plus stolen

Airline info door TicketSpy David (Amsterdam)

Dat een fusie niet altijd gunstig is voor passagiers bleek anderhalf jaar geleden toen United Airlines en Continental samen werden gesmolten tot United.

United Airlines had namelijk al jaren een heel handige optie om jaar lang in de Economy Plus sectie plaats te kunnen nemen. Voor een vast bedrag per jaar mocht je dan op iedere vlucht kiezen voor een stoel met meer beenruimte. Het mooie was daarnaast dat tot 8 andere personen in dezelfde boeking ook van dat stukje extra comfort mochten genieten.

Tot het moment van de fusie, want toen was de pret opeens voorbij. Met name veel Amerikanen vonden dat een groot gemis. Zeker als je weet dat je via dit programma op iedere vlucht tussen de US$10-80 per vlucht kon besparen.

Gelukkig heeft United zich bedacht. Misschien wel mede omdat nu ook alle voormalige Continental toestellen zijn uitgerust met Economy Plus stoelen. Vanaf deze week is er weer een abonnement beschikbaar waarmee je 12 maanden lang ongelimiteerd in het voorste gedeelte van de Economy sectie kunt zitten. Juist op de plekken die 10cm meer beenruimte bieden dan achterin.

Nieuw is wel dat de kosten van het abonnement variabel zijn. Zo betaal je een hoger bedrag als je ook inter-continentaal op een Economy Plus stoel wil zitten. En nog meer als je ook anderen in je reisgezelschap hiervan wil laten profiteren. Dat betekent dus dat je wel even moet gaan rekenen of het allemaal voordelig genoeg is.

Vlieg je minstens 2 keer per jaar met minimaal 2 personen naar de VS en maak je daar gebruik van een overstap, dan zijn de kosten er al zo goed uit. Gaat de hele familie mee, dan kun je het abonnement zeer zeker beter aanschaffen dan kiezen voor het los kopen van deze stoelen.

Economy Plus regio1 persoonmax 2 personen in 1 boekingmax 9 personen in 1 boeking
Wereldwijd$699$899$1.099
Noord & Centraal Amerika/Mid$599$799$999
Noord Amerika$499$699$899

Waar kopen: via onze directe link met United

Opmerking 1: je abonnement heeft een looptijd van 12 maanden en je dient lid te zijn van United’s Frequent Flyer programma

Opmerking 2: lees voor aankoop altijd de voorwaarden van dit programma