Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Go (coco) nuts!

couple kokos

Beeld jezelf het volgende in: jij, op een hagelwit strand, onder een palmboom, je voeten in het zand, een verkoelend briesje door je haren en de warmte van de zon op je huid.. wat kan dit beeld alleen nog maar completer maken? Een heerlijke verse kokosnoot met het allermooiste gekleurde rietje natuurlijk! Wist jij dat het op 2 september wereldkokosnootdag is?! De dag dat deze bijzondere tropische vrucht in het zonnetje wordt gezet. Wij vertellen je waar je de mooiste bounty eiland ter wereld kunt vinden, waar je geheel idyllisch van deze heerlijke vrucht kunt genieten! 

Bora Bora, Frans Polonesië

Bora Bora

In de vorm van een enorme sombrero, is dit weelderige eiland één van de mooiste in de South Pacific. De troef van dit mooie tropische eiland is absoluut de adembenemende lagune met haar prachtig gekleurde turquoise zee. Vissen, schildpadden, haaien en roggen, zwemmen in dit heldere water en kleine eilandjes maken de lagune nog idyllischer. Het eiland is Frans en beschikt over een keuken waarvan je gaat watertanden. In de nabijgelegen riffen kun je prachtig duiken en snorkelen. De wandelpaden in de palmboom bossen zijn uitermate geschikt om te gaan hiken en mocht je het kunnen betalen, verblijf dan in één van de luxueuze bungalows, gelegen boven het water. Hier kun je volledig in stijl van die welverdiende kokosnoot genieten!  

Palawan, Filipijnen

dreamstime_s_32695613

Palawan bied je het paradijs. Rotsen rijzen uit het water, wat zo helder is dat je de vissen van bovenaf zo kunt volgen. Parelwit zand en ruisende palmen omranden dit eiland en onder water vind je er de meest mooie koraalriffen met een enorme diversiteit aan tropische vissen. Het is dan ook één van de mooiste plekken ter wereld om te gaan duiken. Wat dit eiland ook zo mooi maakt is de unieke wildlife, de kleine meren en eigenaardige vissersdorpjes. In de gemeente Coron, vind je de meest mooie resorts en de gemeente El Nido zit vol met natuurlijke schoonheid. Vanuit hier kun je eiland-hoppen rondom de spectaculaire Bacuit archipel. Eén van Palawan’s mooiste bezienswaardigheden is Puerto Princesa Subterranean River National Park, dat op de Werelderfgoedlijst staat. Een indrukwekkende grot van kalksteen met een lange ondergrondse rivier. Dus ga het avontuur aan op dit prachtige eiland, om vervolgens heerlijk bij te komen met die verfrissende kokosnoot! 

Fiji

fiji

Een tropische-ontsnapping voor vele Australiërs, Fiji! Fiji voldoet aan alle eisen wat betreft een fantasie eiland. Witte zandstranden, doorschijnend turquoise water en wemelende koraalriffen vind je hier in overvloed. De bevolking verwelkomt hun bezoekers met een open, warme houding en laten je helemaal thuis voelen. Duiken, snorkelen, vissen en surfen houden je hier bezig, maar heerlijke wegdoezelen onder een palmboom om vervolgens een duik te nemen in het warme water, kan net zoveel voldoening geven. Met meer dan driehonderd eilanden is er voor ieder wat wils. Van luxueuze accommodaties tot familie-georiënteerde resorts, die kokosnoot kan hier hoe dan ook niet idyllischer genuttigd worden!

Ko Phi Phi, Thailand

ko phi phi

Kho phi phi, een kleine archipel blabla, heeft een prachtige kust met warm kraakhelder water en stranden vol met palmbomen. Geen betere plek om van een verse kokosnoot te genieten! Na getroffen te zijn door de tsunami, in 2004, is Ko Phi Phi weer helemaal hersteld. De natuurlijke schoonheid van het eiland maakt dit het eiland uit je dromen. De beroemde Leonardo DiCaprio film, The Beach, is hier dan ook opgenomen. Ko Phi Phi Don is het enige onbewoonde eiland en biedt dag trips aan naar de omliggende eilanden. Je kunt er zwemmen, snorkelen en prachtig duiken. 

Kauaʻi, Hawai

haai

Kaua’i wordt ook wel ‘het tuin eiland’ genoemd en dit is niet zonder reden. Het eiland bestaat voor een heel groot deel uit regenwouden. Watervallen dalen van lava kliffen af en de bedremmelde geur van tropische gewassen komt je zodra je aankomt tegemoet. Maar het eiland heeft veel meer te bieden dan de mooie flora en overvloedige regen, namelijk een spectaculaire kustlijn die je naar adem doet snakken. Je vindt er duizelingwekkende kliffen omringd door prachtige stranden. Onder dit mooie blauwe wateroppervlak bevindt zich een zee aan schildpadden, tropische vissen en koraalriffen waar vele professionele duikers op afkomen. Vergeleken met de populaire Hawaiiaanse eilanden Maui en Oahu, heerst er op Kaua’i een meer relaxte sfeer die rustgevend werkt en dus ideaal geschikt is om te genieten van die heerlijk smakende kokosnoot! 

kokosnoot

Er zijn nog veel meer bounty eiland op onze mooie wereld te vinden, maar deze vijf eilanden zijn absoluut een mooie greep hieruit! Go (coco)nuts! en boek nu nog je ticket naar één van deze paradijsjes, de kokosnoten liggen er voor het oprapen!