Antwoord op veel gestelde vragen

Om al jouw vragen over TicketSpy te beantwoorden hebben we deze pagina gemaakt. Hier vind je de meest gestelde vragen zodat je snel een antwoord kunt vinden op een brandende vraag. Mocht je vraag er niet bij staan, vraag hem dan aan ons via Facebook of via TwitterKlik op onderstaande vraag om het antwoord te lezen

 


Ik ben nieuw hier, hoe werkt deze website?

Bij TicketSpy doen we dingen nét even anders dan je misschien gewend bent. Elke dag zoeken we het web af naar goede aanbiedingen op reisgebied. Varierend van voordelige citytrips tot rondreizen door Azië.

Het verschil met een normale reiswebsite is dat jij aangeeft wat je zoekt, en de website haar aanbod aan jou aanpast. Wij doen dat andersom! Wij vertellen je wat er te boeken is en jij mag besluiten of je daar interesse in hebt.

Elke dag proberen we tussen de 6 en de 10 deals te delen. Helaas hebben wij geen glazen bol en kunnen niet voorspellen wat de toekomst gaat brengen, blijf ons dus volgen om geen enkele deal te missen en wie weet zit ook jouw droomvakantie ertussen!

Helaas hebben wij geen glazen bol en kunnen we die niet adviseren of de prijs nog gaat zakken en of een bepaalde prijs voor een bepaalde periode goed is. Wij zeggen altijd: “sta jij achter de prijs en vind je het een goede prijs voor wat je wil, boek hem dan, dan heb je dat maar vast geregeld en hoef je je geen zorgen te maken over het verdwijnen van een aanbieding


Wie zitten er achter deze website?

In oktober 2012 kwamen Docent David Elliot en student Ingmar Bruinsma met elkaar in contact en besloten ze samen hun passie, hobby en interesse met de Wereld te delen. Elke dag zoeken zij, samen met het team van studenten wat verbonden is aan TicketSpy naar de beste deals en aanbiedingen op reisgebied en delen we onze kennis via deze website.


Ik ben op zoek naar een ticket, kunnen jullie mij helpen?

Dat kunnen we, maar wel volgens onze regels. Dat betekend dat je op de site kunt zien of er de afgelopen dagen aanbiedingen zijn geweest. Gebruik de zoekfunctie of de tags die we aan elke aanbieding toevoegen. Zo kun je makkelijk en snel naar elke aanbieding gaan welke voor jou interessant is.

Wij kunnen je niet helpen aan persoonlijk reisadvies. Daarvoor kun je echter wel eens kijken bij onze vliegticket webshop.


Ik zag een mooie aanbieding maar nu is hij verdwenen

De aanbiedingen die je op onze site ziet zijn flash sales. Simpel uit te leggen als hele snelle aanbiedingen waarbij je snel zult moeten handelen om ze te kunnen gebruiken. Bij elke aanbieding vermelden we, mits we dat zelf weten, ook de data tot wanneer hij geboekt kan worden. Let dus goed op en lees de voorwaarden goed door.


Hoe vinden jullie die mooie deals?

Dat is natuurlijk het geheim van de smid. Wij zoeken elke dag met passie het internet af naar mooie aanbiedingen. Natuurlijk hebben we overal in de reiswereld spionnen zitten die ons helpen en tippen! Zelf een deal gezien? Mail ons!


De prijzen kloppen niet!

De prijzen kloppen altijd! We zoeken de aanbiedingen namelijk zelf op en zorgen ervoor dat we goed checken of de prijzen daadwerkelijk kloppen. Het kan wel goed voorkomen dat de tickets met de laagste prijzen al uitverkocht zijn of uberhaupt niet beschikbaar waren op dag dat jij wil vertrekken. We proberen zo accuraat mogelijk te laten zien op welke data je kunt reizen, maar je moet je ticket altijd zelf in elkaar zetten.


Is TicketSpy betrouwbaar? Jullie hebben geen ANVR of SGR keurmerk

Je boekt altijd bij de reisaanbieder waar de aanbieding geldig is. Wij letten erg goed op dat alle aanbieders bekend zijn en proberen ook alleen samen te werken met reisorganisaties die bekend staan om hun goede service en een ANVR of SGR keurmerk hebben.


Ik heb een klacht, kan ik die bij jullie kwijt

Natuurlijk horen we graag wat je is overkomen, echter kunnen we je met een klacht of probleem niet helpen. Je zult daarvoor contact op moeten nemen met de reisaanbieder waar je reis geboekt is. Zij hebben altijd een goede klachtenafhandeling, mocht ook dit geen uitkomst bieden kun je je probleem voorleggen aan de geschillencommissie reizen.