Jouw reis naar Curaçao begint hiér!

De mooiste Curaçao aanbiedingen

Bon bini Curaçao! Curaçao is een zeer geliefde vakantiebestemming onder de Nederlandse toerist en dat is natuurlijk niet voor niets! Dit prachtige eiland beschikt over alle ingrediënten van een bounty-eiland: een azuurblauwe zee, parelwitte stranden en miljoenen palmbomen. Nog een leuk pluspunt is natuurlijk dat je lekker Nederlands kan blijven praten! Kortom, Curaçao is de perfecte vakantiebestemming. Bekijk hieronder de beste aanbiedingen naar Curaçao en leukste tips!

Aanbiedingen

Vind hier jouw droomreis naar Curaçao

 

Regio’s en streken

Curaçao
Curaçao
Curaçao

Bon bini Curaçao! Oftewel, welkom op Curaçao. Jaarlijks trekken er weer velen Nederlanders er tussen uit en gaan voor een welverdiende vakantie genieten op dit heerlijke eiland. Maar wat weten we nu eigenlijk van dit eiland?

Curaçao is een Caribisch eiland dat zich net voor de kust van Venezuela bevindt. Samen met Bonaire en Aruba behoort Curaçao tot de ABC-eilanden. Er heerst hier een subtropisch klimaat wat Curaçao heel aantrekkelijk maakt voor een zonvakantie. Een andere reden waardoor Curaçao zo geliefd is bij de Nederlanders is dat ze hier Nederlands spreken (én een Albert Heijn hebben..!).

De hoofdstad van Curaçao is het gezellige Willemstad, wat gekarakteriseerd wordt door de gekleurde huisjes en de Handelskade. Curaçao is ook rijk aan diverse kustplaatsen zoals Blauw Baai, Jan Thiel Baai en de Grote/Kleine Knip.

 

Dit zijn de tips, die je niet wilt missen !

 

Geheime Ticket Deals ontvangen?