Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Bali Business Class deal met KLM €2.828

Sunday morning Business Class Ticketdeal gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam)

Geniet je ook van je zondagochtend? Lekker aan het ontbijt, de muziek op de achtergrond, krantje binnen handbereik.

Houd deze gedachte maar even goed vast, sluit je ogen en denk dan nu dat je op Bali bent in het The Chedi Club Tanah Gajah a GHM Hotel in het dorpje Ubud. Oftewel het allerbeste hotel van het Indonesische eiland voor 2013 volgens de lezers van Tripadvisor.

Het bijzondere aan dit resort is misschien wel de ligging. Niet aan het strand zoals de meeste hotels maar in het binnenland met uitzicht op rijstvelden. Hier ben je één met het echte Bali, zoals de lokale mensen het er zelf dagelijks beleven. De kamerprijs? Reken op ruim €300 per nacht inclusief je ontbijt en wifi.

Vliegen naar Bali doe je met de enige rechtstreekse verbinding vanaf Amsterdam. Zonder overstap, maar met een korte stop in Singapore, vliegt KLM je er heen in een Boeing 777-300. Laat dat nou net het enige type vliegtuig zijn in de KLM-vloot waarbij de Business Class stoel 175 graden versteld kan worden. Dus bijna volledig vlak. Verwen jezelf en je partner eens, dan zeggen wij “Selamat Jalan’, oftewel prettige reis op z’n Indonesisch!

  • KLM Business Class Denpasar Bali €2.828
  • The Chedi Club Tanah Gajah €300+ per nacht
Wanneer boeken: tot en met 3 maart 2013
Wanneer reizen: tussen 20 februari en 12 december 2013 (geen vertrek tussen 26 juni en 11 augustus 2013)
Minimum verblijf: 1 week Maximum verblijf: 1 maand
Flying Blue: 125%
Beschikbare stoelen checken: via onze directe voordeel-link met KLM
 
TicketSpy = 100% transparant: steun ook onze dagelijkse werkzaamheden en speurtochten naar voordelige tickets. Hoe? Door te boeken via onze voordeel-links. Maak je geen zorgen, want jij betaalt op deze wijze helemaal niets extra voor je tickets. Vergelijk het gerust. Fijne vlucht alvast namens ons hele team!