Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Business Class te duur? Welnee!

Sunday morning Business Class ticket deals gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Wie aan de Business Class denkt heeft vaak een hoog prijskaartje in gedachten. En om heel eerlijk te zijn is dat vaak het geval. De prijs van een stoel voorin kost makkelijk 4-6 keer zoveel als een gewone Economy stoel.

Toch zijn er momenten waarop een Business Class ticket helemaal niet zo duur is. Sterker nog, het is soms goedkoper dan een krappe stoel achterin. Voorwaarde is wel dat je dan op de juiste dagen reist. Laten we nu net een aantal voorbeelden hebben waarbij je je wel 2 keer achter je oren krabt om een Economy ticket te kopen.

KLM biedt deze extra goede deals nog een week aan voor met name Bangkok, Delhi, Miami, Phoenix en Las Vegas. TicketSpy legt je graag uit waarom dit zeer goede deals zijn in de maanden juli en augustus 2013.

Een Business Class ticket biedt naast een ruimere stoel de mogelijkheid om meer bagage mee te nemen. Om precies te zijn 1 stuk extra handbagage + 1 stuk extra ruimbagage (waarbij de limiet geen 23kg maar 64kg is). Daarnaast spaar je minimaal ruim 11.500 waardevolle Flying Blue award- en statusmijlen.

Stel nu dat je je gewone Economy ticket upgrade naar Economy Comfort en een 2e stuk ruimbagage mee wil nemen, beiden op de heen- en terugweg, dan ziet het prijskaartje er opeens heel anders uit.

KLM / BangkokEconomy ClassBusiness Class
Ticketprijs€1.093€1.549
Economy Comfort€300-
2e stuk ruimbagage€200Inclusief
Business LoungeNeeInclusief
Snelle check-inNeeInclusief
Onbeperkt champagneNeeInclusief
Snellere bagage serviceNeeInclusief
Flying Blue mijlen2.85014.256
Eindprijs€1.593€1.549

Reisdata: vertrek op 1 augustus en retour op 15 augustus 2013

Wanneer boeken: tot en met 22 maart 2013

Wanneer reizen: tot en met 10 december 2013

Minimum verblijf: 1 week Maximum verblijf: 1 maand

Handbagage: 2 stuks met een maximaal gecombineerd gewicht van 18kg

Ruimbagage: 2 koffers met een maximaal gewicht van 32kg elk

Flying Blue: 125% (Z-klasse)

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link met KLM

TicketSpy University zegt: Flying Blue leden hebben extra mazzel met deze Business Class deal. Naar Bangkok bijvoorbeeld verdien je bijna 12.000 meer FB Award en Statusmijlen. Alleen dit aantal Awardmijlen al vertegenwoordigt een inkoopwaarde van ongeveer €300.