Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Business Class Flash 2013.

Sunday morning Business Class Ticketdeal gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam)

Voordelig in de Business Class vliegen kan vrijwel alleen als je slim je ticket koopt. Binnen de commerciële luchtvaart betekent dat meestal 4-6 maanden voor vertrek je stoel reserveren.

Hoe later je je vliegticket gaat kopen, des te duurder wordt de prijs (in het geval van Business tickets al snel €1.500-€2.000). Helemaal als je vanaf 56-60 dagen voor vertrek op zoek gaat. Vanaf dat moment zijn de relatief goedkope Premium stoelen in Business of First summier te vinden. Uitzondering hierop kunnen de vakantiemaanden juli en augustus zijn, zo ook rondom kerst en Oud & Nieuw.

Ben je nu al plannen aan het maken voor volgend jaar en wil je lekker comfortabel reizen, dan biedt Air France nog wel een paar aantrekkelijke deals. Wat dacht je bijvoorbeeld van India, Japan of China?

Tijdens deze lange vluchten heb je uren om heerlijk te kunnen genieten van hoge kwaliteit champagne die altijd gekoeld in de self-service bar aanwezig is. Niet alleen heen, maar natuurlijk ook op de terugreis, dubbele pret dus. Wij van TicketSpy weten wel wat we dan zouden doen!

Wanneer boeken: tot en met 2 januari 2013

Wanneer reizen: tussen 27 maart en 31 augustus 2013 (niet tussen 14 april en 30 juni 2013)

Minimum verblijf: 1 week Maximum verblijf: 1 maand

Flying Blue: 125% (+ 3.750 extra FB mijlen omdat je via Parijs vliegt)

Beschikbare stoelen checken: via onze directe voordeel-link met Air France/KLM