Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

KLM blijft Business Class afprijzen.

Sunday Business Class ticket deals gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Wie denkt dat de vliegmaatschappijen alleen maar Economy stoelen momenteel in de aanbieding hebben heeft het mis. Steeds meer Business Class tickets worden met een aardige korting in de markt gezet.

Dat geeft toch te denken, de airlines beginnen het zwaar te krijgen en doen er alles aan om iedere stoel betaald en wel de lucht in te laten gaan. Wie hoopt om even snel een gratis upgrade te kunnen scoren komt bedrogen uit. De mogelijkheden hiervoor worden steeds beperkter. Gewoon betalen, al dan niet met korting, is wat de vliegmaatschappijen willen. En om heel eerlijk te zijn, geef ze eens ongelijk. Ook zij moeten met hun grote organisaties verder. Misschien een idee om hieraan een keer een item in onze TicketSpy University te wijden.

Oh ja de tarieven van KLM, die zouden we bijna vergeten. Hadden we bijna voor niets die foto van Viktor en Rolf in de post geplaatst. Je weet wel het ontwerpersduo uit Apeldoorn welke voor de KLM de amenity kits in de World Business Class hebben ontworpen.

Wanneer boeken: Afrika tot en met 24 januari 2013, Midden Oosten tot en met 28 februari 2013
Wanneer reizen: Afrika tot en met 30 september 2013, Midden Oosten tot en met 10 december 2013
Minimum verblijf: 1 week Maximum verblijf: 1 maand
Flying Blue: 125% (je krijgt 3.750 FB mijlen extra als je met Air France via Parijs vliegt)
Beschikbare stoelen checken: via onze directe voordeel-link met KLM
 
TicketSpy = 100% transparant: steun ook onze dagelijkse werkzaamheden en speurtochten naar voordelige tickets. Hoe? Door te boeken via onze voordeel-links. Maak je geen zorgen, want jij betaalt op deze wijze helemaal niets extra voor je tickets. Vergelijk het gerust. Fijne vlucht alvast namens ons hele team!