Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

KLM Business Class naar Cuba, bijna 2 halen 1 betalen!

KLM's toekomstige World Business Class

Sunday Morning Business Class deal gevonden door TicketSpy David (Amsterdam) Foto: KLM

Soms zijn er van die tickets die diep verstopt zijn door de luchtvaartmaatschappijen zodat slechts een paar mensen er gebruik van kunnen maken. Des te mooier is het als wij ze vinden om met jou te delen.

Zo is het nog lekkerder wakker worden in een prima omgeving, je Business Class stoel bij KLM deze keer als je vliegt naar Havana. Voorheen vloog Martinair daar nog heen en kon je kiezen voor de Star Class. Na het opslokken van Martin Schroeder’s airline door KLM was de pret wel gelijkvoorbij. De ticketprijzen gingen in een ijl tempo omhoog, helemaal als je Business Class wilt vliegen.

Af en toe komen we nog een aanbieding tegen, zo ook dit weekend toen we een leuke Duitse KLM deal spotten. En die is niet verkeerd want de prijs is 45% lager dan een Nederlands exemplaar richting Havana. Ideaal voor een luxere reis deze zomer of verderop in het najaar.

Bovenstaande stoelen zijn dan nog niet beschikbaar richting Havana. Wij schatten in dat Los Angeles, Tokyo, New York en Houston als eerste aan de beurt zijn.

  • Havana €1.699 (vanaf Amsterdam €3.060)

Wanneer boeken: tot en met 31 juli 2013

Wanneer reizen: tot en met 31 oktober 2013

Minimum verblijf: 1 week Maximum verblijf: 1 maand

Opmerking: dit tarief is tot uiterlijk 14 dagen voor vertrek te boeken

Vertrek vanaf: diverse Duitse luchthavens (o.a. Bremen, Düsseldorf en Frankfurt)

Flying Blue: 125% (Z-klasse) + een bonus van 3.750 FB mijlen omdat je vanaf Duitsland vertrekt!

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link (kies Düsseldorf /DUS als plaats van vertrek)

TicketSpy University zegt: vlieg je met ruimbagage, weet dan dat je koffer op de terugweg wordt doorgezonden naar de eindbestemming in Duitsland. Je bagage op Schiphol van de band halen is niet mogelijk. Met een KLM Business Class ticket mag je overigens altijd met 2 stuks handbagage reizen met een totaalgewicht van 18 kg. Op deze wijze kun je dus wel op Schiphol uitstappen en de doorvlucht laten voor wat hij is. De genoemde mijlenbonus wordt dan wel gehalveerd. Dat wordt dus kiezen.

TicketSpy zegt: lees ook onze post over hoe je veel Flying Blue mijlen kunt sparen met de Flying Blue American Express kaart. Dat levert je ieder jaar vrij eenvoudig duizenden waardevolle mijlen op!