Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Onderuit naar Down Under met Malaysia Airlines & KLM

Sunday morning Business Class deals gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Je kunt naar Sydney, of je kunt echt naar Sydney. Dat laatste is over het algemeen vrij kostbaar, in de Business Class betaal je vanaf Amsterdam al snel gemiddeld €4.500 tot €5.000.

Goed om te weten is dat je alleen deze week nog met een aantrekkelijke korting naar Down Under kunt. Malaysia Airlines is begonnen om een hele rits Business Class stoelen af te prijzen. Dat is KLM natuurlijk een doorn in het oog en dus kunnen zij niet achterblijven en hebben de tarieven ge-matched zoals dat zo mooi heet.

Het enige wat dan overblijft is de vraag voor welke airline je gaat kiezen. Wordt het de vertrouwde service van KLM met stoelen die nog niet zijn ge-upgrade naar volledig vlak. Of mag Malaysia Airlines de voorkeur genieten? Niet dat zij betere stoelen hebben, integendeel ook de Maleisiers kennen geen platte stoelen. Daarvoor moet je hun First Class kiezen, welke niet vanaf Amsterdam naar Kuala Lumpur wordt ingezet.

Tja, een lastige keuze. Misschien is het eten aan boord dan doorslaggevend. In dat geval kiezen wij voor de authentieke satay die nergens zo lekker smaakt als bij Malaysia Airlines. Alhoewel die misschien ook gaat vervelen als je op alle vluchten, 4 stuks tussen Amsterdam en Down Under v.v., een portie krijgt aangeboden.

Dan toch maar KLM? Weet dan in ieder geval dat je bij hun ook via Kuala Lumpur mag vliegen en daar kunt overstappen op een Malaysia Airlines vlucht. Kun je van beide vliegmaatschappijen genieten. En de satay en de KLM huisjes!

Wanneer boeken: tot en met 28 april 2013

Wanneer reizen: tot en met 12 december 2013

Minimum verblijf: 1 week Maximum verblijf: 3 maanden

Handbagage: 2 stuks met een maximaal gecombineerd gewicht van 18kg

Ruimbagage: 2 stuks met een maximaal gewicht van 32kg elk

Golfbagage: bij KLM en Malaysia Airlines gratis mits op voorhand aangemeld

Flying Blue: 125%

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link met KLM

TicketSpy zegt: zin gekregen om zelf originele Maleisische satay te maken? Volg dan deze link voor een goed recept.