Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Super Malaysia Business Flash vanaf €1.999.

MAS BC

Sunday Morning Business Class Ticket deals gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Als je in de rankings als nummer 1 als luchtvaartmaatschappij naar voren komt dan heb je je naam en eer hoog te houden. Malaysia Airlines doet dat maar al te graag en viert dat op dit moment met aantrekkelijke prijsverlagingen in haar Golden Club (Business) Class. Je korting is gemiddeld zo’n €1.000 – €1.500!

Elke dag om 12:00 vliegt er al sinds jaar een dag een Malaysia toestel van Schiphol naar Kuala Lumpur. Eentje van het type Boeing 777 met daarin geen First maar wel Business en Economy Class stoelen. Uiteraard gaat het vandaag om het Business gevoel en dat zit bij Maleisiërs wel goed. Altijd een lekker sateetje aan boord, traditionele Aziatische maaltijden en een goede wijn en drankenkaart. Alleen een massage ontbreekt nog. Alhoewel, daar heb je in het bedieningspaneel van je stoel een speciale knop voor.

Ben je lid van het Flying Blue programma, dan is het goed om te weten dat je 125% waardevolle Award mijlen spaart. Dat betekent in de praktijk bij terugkomst al een gratis KLM of Air France ticket binnen Europa (mits deze in de aanbieding is)

Eenmaal ik Kuala Lumpur kun je genieten van de Golden Lounges tijdens je overstap. Daar kun je prima douchen, ontbijten, je zoveelste glas champagne drinken, gebruik maken van de wifi en fris een nieuwe dag tegemoet gaan. Ook al is KLM code-share partner van Malaysia Airlines, hun passagiers mogen deze luxe lounges niet in (zelfs niet als Platinum deelnemer). Een teken aan de wand in hoeverre de Malaysia lounges exclusiever (en dus duurder) zijn.

Wanneer boeken: tot en met 18 augustus 2013

Wanneer reizen: tot en met 31 december 2013

Minimum verblijf: 5 dagen Maximum verblijf: 2 maanden

Handbagage: 2 stuks met een maximaal gewicht van 7kg elk

Ruimbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 40kg

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link of via Expedia

TicketSpy zegt: bij Malaysia Airlines mag je gratis je golftas (15kg) of duiktas (10kg) meenemen, bovenop de normale limiet. Dit dien je wel op voorhand telefonisch bij ze te melden.