Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Turkish Business koopje: Istanbul €396

Sunday morning Business Class ticketdeal gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Turkish Airlines vliegt momenteel op 2 verschillende vliegvelden in Istanbul. Oftewel het bekende Ataturk Airport in het westelijke deel en naar Sabiha Gokcen Airport in het Aziatische deel van de stad.

Blijkbaar hebben ze moeite om die laatste bestemming, Sabiha, goed gevuld te krijgen met zakelijke reizigers. Daarom kun je in de maanden april en mei 2013 voor ongeveer de helft van de normale prijs Business Class vliegen.

De service en het comfort is bij Turkish Airlines van een zeer hoog niveau. Gewoon zoals je eigenlijk mag verwachten van een premium cabine. Dus geen geschuif van het gordijn naar voren of achteren en een gewone Economy Class stoel met iets meer beenruimte zoals dat bij KLM bijvoorbeeld het geval is.

Door het zien van bovenstaande foto krijgen wij in ieder geval nog meer zin om het mooie Istanbul in de lente een keer te bezoeken.

Wanneer boeken: zo snel mogelijk

Wanneer reizen: op diverse data in april en mei 2013

Handbagage: 2 stuks met een maximaal gewicht van 8kg elk

Ruimbagage: totaal maximaal gewicht 30kg (dit mogen meerdere stukken bagage zijn)

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link met Expedia (ook voor voordelige hotels trouwens)

TicketSpy zegt: gebruik in het zoekscherm voor je vlucht naar Istanbul de airportcode SAW. Gebruik je IST (Ataturk) dan is deze special niet van toepassing en betaal je het normale tarief!