Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Veel voordeliger zaken doen in China begint met KLM in Polen.

China Business Deals

Ticketdeals gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

In de zomermaanden blijven veel Business Class stoelen leeg bij veel luchtvaartmaatschappijen. Voorheen werd daarom de Economy Class flink overboekt en had je een grote kans om een upgrade te kunnen krijgen. Maar sinds dit jaar is dat een stuk anders, minder makkelijk kunnen we beter zeggen.

Want veel airlines doen hun premium stoelen al vroeg in de opruiming. Je moet dan wel 2-4 maanden voor vertrek je ticket boeken om een voordeel tegemoet te kunnen zien. KLM is daar ook flink mee bezig en had een week of wat geleden ook vanaf Amsterdam, Duitsland en Antwerpen scherpe deals. De reden, geld verdienen (ook al is dat een stuk minder dan in andere perioden van het jaar) in plaats van cadeautjes weggeven.

TicketSpy ging daarom op zoek naar in welk land de Business Class tickets van KLM het scherpst waren afgeprijsd. Wat blijkt, Polen is nu de aangewezen plek om het voordeligst KLM Business Class stoelen te kopen als je naar China wil.

Een retour naar Bejing dat in Warschau aanvangt is ten opzichte van Nederland ruim €800 goedkoper. Kun je toch heel wat loempia’s of noodles voor laten aanrukken. Wil je naar Hong Kong dan bespaar je zelfs €1.100!

Uiteraard moet je nog wel even eerst naar Warschau vliegen. Dat kan gewoon per KLM, met de LOT (nu met 20% korting) of vanaf Eindhoven met Wizz of Ryanair.

En heb je een hotel nodig in de grote Chinese steden dan kunnen we eigenlijk maar 1 partij aanbevelen, Hotelscombined, die meer dan 100 hotelsites binnen een paar seconden voor je afspeurt. Kies bijvoorbeeld voor de nummer 1 keuze van Tripadvisor, het charmante Double Happiness Courtyard hotel in Bejing.

Wanneer boeken: KLM vanaf Amsterdam tot en met 17 juni 2013, vanaf Warschau tot en met 6 juni 2013

Wanneer reizen: tussen 1 juli en 31 augustus 2013

Minimum verblijf: vanaf Amsterdam 14 dagen, vanaf Warschau 7 dagen Maximum verblijf: 1 maand

Handbagage: 2 stuks met een gecombineerd maximaal gewicht van 18kg

Ruimbagage: 2 koffer of rugzakken met een maximaal gewicht van elk 32kg

Flying Blue: 125%

Opmerking: KLM hanteert aanvullende reserveringskosten

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link met KLM (kies voor Warschau WAW, als plaats van vertrek bij het zoeken)

TicketSpy zegt: gemiddeld zijn de KLM Economy Class tickets naar China in juli/augustus 2013 zo’n €1.000-€1.200. Misschien tot een goed idee om een keer voor bevestigde en luxe stoelen te gaan in plaats van te hopen op een upgrade?