Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Wegdromen bij het beste van het beste.

 

Business Class ticket deal gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam)

Je hebt bestemmingen en bestemmingen. Als er één eiland is waar de echte levensgenieter echt geweest moet zijn dan is het wel Mauritius.

De fijnproevers onder ons hoeven we eigenlijk niets meer te vertellen. Mauritius is voor honeymooners het summum. Maar ook voor anderen die op zoek zijn naar een rustige plek op aarde om even bij te tanken.

De hotelprijzen zijn niet echt goedkoop te noemen. Zo is de kamerprijs voor het hotel op de foto, het One & Only Le Saint Géran, gemiddeld vanaf zo’n €700 per nacht te boeken. Daar krijg je dan wel gratis wifi voor en Half-Pension. Bekijk op TripAdvisor gerust de beoordelingen.

Overigens hebben tal van Inholland studenten op dit eiland stage gelopen bij diverse resorts. Heb je vragen over Mauritius, stel ze ons dan gerust zodat we je een goed beeld kunnen schetsen.

Naar Mauritius vlieg je natuurlijk in stijl, Business Class op z’n minst. En aangezien Frans de voertaal is op het eiland kan het bijna niet anders dan dat je dat met Air France doet.

Wanneer boeken: tot en met 28 februari 2013

Wanneer reizen: tot en met 10 december 2013

Minimum verblijf: 1 week Maximum verblijf: 1 maand

Flying Blue: 125% (plus een bonus van 3.750 mijl omdat je via Parijs vliegt)

Beschikbare stoelen checken en boeken: via onze directe voordeel-link met Air France-KLM

TicketSpy = 100% transparant: steun ook onze dagelijkse werkzaamheden en speurtochten naar voordelige tickets. Hoe? Door te boeken via onze voordeel-links. Maak je geen zorgen, want jij betaalt op deze wijze helemaal niets extra voor je tickets. Vergelijk het gerust. Fijne vlucht alvast namens ons hele team!