Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Nieuwe zomertoppers bij Transavia. Berlijn & Kopenhagen €69!

Der Reichstag

Ticketdeals gevonden door TicketSpy Max (Amsterdam) Foto: Der Reichstag – Thereissomuchtosee.com

Elke week komt Transavia met een nieuwe actie, vorige week zijn de citytrips al in het zonnetje gezet en nu wil Transavia graag wat nadruk leggen op haar provinciale avontuur! Sinds korte tijd is er namelijk een basis geopend in Eindhoven om de strijd aan te gaan met haar grootste concurrent Ryanair.

Ook probeert moeder KLM haar aanbod uit te breiden, iets wat ze met eigen toestellen niet kan door de hoge operationele kosten. Door Transavia al dan niet flexibel in te zetten is dat wel mogelijk. Transavia is immers een prima maatschappij om de belangen van de vakantievlieger te behartigen, en iedereen uit de regio is stiekem ook wel blij dat ze gewoon om de hoek kunnen vertrekken!

Deze week zijn er een aantal leuke bestemmingen afgeprijsd, zelfs in het hoogseizoen. Daardoor zijn dit alles bij elkaar genomen wel hele prettige deals. We kunnen natuurlijk niet garanderen dat er ook vollop beschikbaarheid is dus puzzelen is wel belangrijk. Gelukkig heeft Transavia een hele handige kalenderfunctie waarmee je direct per maand kan zien wanneer de vluchten het goedkoopste geprijsd zijn!

Vertrek vanaf Eindhoven:

Hotels
Klik hier om alle aanbieders van hotels te vergelijken. Omdat je de keuze hebt uit duizenden verschillende hotels, hostels of appartementen kun je absoluut de laagste prijzen vinden! (TIP)

Wanneer boeken: tot en met dinsdag 11 juni 2013 (07:59), maar op=op

 Wanneer reizen: tussen11 juni en 15 augutus 2013

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 10kg

Ruimbagage: je 1e stuk van 15/20/23kg kost €10/€15/€25 per enkele vlucht

Boekingskosten: €5 per boeking (ongeacht het aantal passagiers)

Beschikbare stoelen checken en reserveren met korting: via onze directe voordeel-link met Transavia

TicketSpy zegt: de tarieven die we tonen zijn op basis van de goedkoopste retours. Transavia laat op haar homepage de prijzen zien voor een enkele reis. Denk dus niet dat TicketSpy veel duurdere ticketprijzen communiceert.