Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

3 dagen lang naar Romantisch Brugge! €59

Brugge Belgie West Vlaanderen

Goedkope vakantie Brugge gevonden door TicketSpy Marieke (Maastricht)

Het romantische Brugge is echt een geweldige stad! Gelegen in het mooie België waar je nog veel meer mooie steden vindt! Ga lekker genieten van deze geweldige deal waarbij je in een luxe hotel hotel verblijft mét ontbijt en vele extra’s!

Natuurlijk ga je lekker de mooie bezienswaardigheden die deze stad heeft bekijken. Brugge heeft vier bezienswaardigheden op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan dus dat komt zeker wel goed! Bekijk de kerken, gezellige pleintjes of ga gewoon heerlijk wat eten of drinken in één van de vele gezellige restaurants. Verder kun je natuurlijk lekker de chocoladewinkels bekijken of heerlijk shoppen op de lange winkelstraat.

In de omgeving van Brugge is ook genoeg te doen dus heb je na een dag alles gezien kun je ook nog lekker naar Gent of het strand rijden! Elke ochtend wordt er een vers ontbijt geserveerd, er is gratis WiFi en natuurlijk ook een gratis parkeerplek, enjoy!

Twee nachten Hotel Olympia 3*** + Wifi + Ontbijt + Parkeerplek €59

 

  • Wanneer boeken: Op=Op!
  • Wanneer reizen: geldt bij aankomst van zondag tot en met donderdag in september en oktober 2015, meerdere data mogelijk tegen een meerprijs
  • Opmerking: prijzen gelden vanaf
  • Reserveringskosten: €20
  • Citytax: €2,12 per persoon per nacht
  • Betalen: iDeal (gratis), Mastercard en Visa