Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Air France & Ryanair’s tarievenslag om Brive.

Ticketdeal gevonden door TicketSpy Max (Amsterdam)

Stel je hebt de keuze tussen een ticket met een prijs die ruim €100 hoger ligt dan die van een andere maatschappij? Welke zou jij dan kiezen?

Misschien de duurste, maar grote kans dat je toch voor de voordeligste opteert. Air France en Ryanair hebben nu zo’n patstelling. Want vlieg je met het gemak van elke dag vertrekken vanaf Schiphol (maar met overstap in Parijs), of kies je voor de twee wekelijkse non-stop vluchten vanaf Maastricht Airport.

Belangrijk is natuurlijk wel waar het om gaat. Deze keer is het de Franse bestemming Brive in het midden van Frankrijk (tussen Limoges en Toulouse).

Voor de kenners vast en zeker een bekende bestemming. Al was het alleen al omdat de Tour de France regelmatig langs deze provinciale stad komt. Momenteel is dit rustige plaatsje echter het toneel van een heuze tarievenstrijd.

Wanneer boeken: Air France tot en met 19 maart 2013, Ryanair tot en met 25 februari 2013

Wanneer reizen: Air France tussen 29 juni en 31 augustus 2013, Ryanair tussen 1 en 25 april 2013

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe link met Ryanair of Air France-KLM

TicketSpy University zegt: de tarieven van Ryanair stijgen in de zomerperiode naar ruim €105. Bedenkt wel dat je koffer dan alleen mee mag vliegen voor een meerprijs van €50 per retour. In dat geval is vliegen met Air France zo gek nog niet!