Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

airberlin USA flash: New York & Chicago €479, Miami €559

Ticketdeals gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Vers van de pers, deze vroegboektarieven die airberlin zojuist in de markt heeft gezet naar 4 Amerikaanse steden.

Het runnen van een airline is één van de moeilijkste taken die je je als manager kunt voorstellen. Je hebt te maken met zeer veel invloeden van buitenaf. Denk aan politieke instabiliteit, concurrenten, stakingen, economische neergang en stijgende brandstofprijzen. Daar bovenop ook nog eens keer milieu aspecten qua uitstoot van Co2 en geluid.

Maar al te vaak krijgt de commerciële luchtvaart de zwarte piet toegespeeld. Soms is dat terecht, maar vaak ook niet en daarom hebben zeer veel passagiers een haat – liefede verhouding met de vliegmaatschappijen. Het enige wat je humeur dan nog een beetje goed kan maken zijn lage tarieven. Eenmaal aangekomen ben je de vlucht vaak al lang weer vergeten als je heerlijk een stad aan het ontdekken bent of in je bikini of zwembroek aan het strand ligt.

Daarom hebben wij ook veel bewondering voor het management van airberlin. Een paar jaar geleden nog de favoriete airline van de Duitsers. Tegenwoordig hebben ze echter de grootste moeite om geld te verdienen. Gelukkig hebben ze de steun van Etihad Airways gekregen die het volledige vertrouwen in airberlin heeft, maar ook kans ziet om via deze maatschappij eenvoudig en snel toegang te krijgen tot de grote en commercieel zeer interessante Duitse reismarkt.

Wanneer boeken: tot en met 28 mei 2013

Wanneer reizen: tussen 1 oktober en 13 december 2013 en tussen 13 januari en 14 maart 2014

Vertrek vanaf: Düsseldorf

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 7kg

Ruimbagage: 1 stuk met een maximal gewicht van 23kg

Opmerking: airberlin hanteert geen reserveringskosten op haar eigen website

Beschibkare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link met airberlin

TicketSpy zegt: overweeg om gratis lid te worden van het spaarprogramma topbonus van airberlin. Dit gaat binnenkort een groot en aantrekkelijk Frequent Flyer programma worden. Deze vluchten naar Amerika komen hiervoor in aanmerking.