Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Alweer een airberlin Flash! Curacao €458, Miami €579, Abu Dhabi €399 en meer.

airberlin heeft moderne vliegtuigen

Ticketdeals gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Als de studenten tentamens hebben is het vandaag aan mij als docent de beurt om de deals op TicketSpy te plaatsen. Gelukkig is er weer genoeg te melden zoals bijvoorbeeld de 72 uurs flash van airberlin naar diverse bestemmingen binnen en buiten Europa.

airberlin is nog steeds aan het afprijzen en dat komt niet omdat ze haar passagiers zo aardig vindt. Nee ze worstelt met torenhoge kosten en tegenvallende inkomsten. Gelukkig hebben ze een prettige financiële injectie van Etihad Airways gehad (die ook heel wat miljoenen heeft betaald voor het topbonus Frequent Flyer programma van airberlin) waardoor de Duitse airline weer wat extra lucht heeft gekregen.

Een andere tegenvaller voor airberlin is de nieuwe luchthaven van Berlijn die veel later dan gepland in gebruik wordt genomen. Hierdoor zijn tal van geplande vluchten on hold gezet. Dat alles werkt niet mee in het voordeel van airberlin. Daarom hebben ze regelmatig sterke aanbiedingen vanaf diverse Duitse luchthavens. De deals die hieronder staan zijn met vertrek vanaf Düsseldorf.

Wanneer boeken: tot en met donderdag 13 juni 2013

Wanneer reizen: in november 2013 en januari en februari 2014

Vertrek vanaf: Düsseldorf

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 7kg

Ruimbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 20kg

Opmerking: airberlin hanteert geen reserveringskosten op haar eigen website

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link met airberlin

TicketSpy zegt: overweeg om gratis lid te worden van het spaarprogramma topbonus van airberlin. Dit gaat binnenkort een groot en aantrekkelijk Frequent Flyer programma worden. Alle genoemde vluchten komen hiervoor in aanmerking om mijlen mee te sparen.