Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Alweer korting op je vliegticket! Nu €12,50

vliegtickets.nl

Ticket deal gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Het lijkt wel of de Nederlandse Online Travel Agents (OTA’s) de kunst van elkaar afkijken. Was het eerst Cheaptickets, toen ATP, vervolgens Vliegwinkel en Schipholtickets, nu is het de beurt aan Vliegtickets.nl om korting te geven.

Dit reisbureau uit Haarlem, bekend van de bushokjes reclame met Postcodeloterij bekendheid goeeeeeeedeavond Gaston Starreveld, maakt je tickets €12,50 goedkoper. En je leest het goed, het is een korting per ticket en niet zoals bij de anderen per boeking.

De actie geldt alleen voor deze landen:  Spanje, Italië, Verenigd Koninkrijk, Portugal, Verenigde Staten en Thailand. Genoeg populaire plekken dus.

Vliegtickets.nl vraagt trouwens wel €20 voor de zogenoemde dossierkosten. Dat betekent dat deze deal in principe meestal alleen gunstig is als je met minimaal 2 personen gaat vliegen ten opzichte van direct boeken bij de luchtvaartmaatschappij.

Wanneer boeken: tot en met 20 juli 2013

Wanneer reizen: vertrek tot en met 30 september 2013

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link

TicketSpy zegt: de eigenaren van vliegtickets.nl, de gebroeders Bob en Diederik Rus, waren de 1e in Nederland met een online ticket boek machine. Toch aardig om te weten voor wie daar interesse in heeft.