Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

ArkeFly tickets naar Aruba, Bonaire en Curacao koop je veel goedkoper bij…

Bonaire

Ticket deals gevonden door TicketSpy Iris (Amsterdam)

Was het afgelopen week goedkoper om je Madeira tickets niet bij Transavia te boeken, nu hebben we nog veel betere deals kunnen spotten. Tenminste als je naar de ABC eilanden wil vliegen.

In juli, augustus en verder tot en met oktober kun je honderden euro’s op het vliegtickets besparen door juist niet bij ArkeFly te boeken. Ook deze keer is zus Kras veel goedkoper en eigenlijk de aangewezen partij om bij te boeken.

Niet iedereen weet dit want op de site moet je wel goed zoeken om deze tickets te kunnen boeken. Via onze links wordt je leven in ieder geval een stuk makkelijker en houd je geld over om leuke dingen tijdens je vakantie te doen. Of besteed die besparingen aan een Comfort of Premium stoel om lekker riant te kunnen zitten tijdens de vlucht!

Even een paar voorbeelden bij een verblijf van 1 week:

En zo zijn er nog veel meer grote prijsverschillen te bespeuren op diverse vertrekdagen. Check daarom zelf de tarieven op de dagen waarop je wil vliegen.

Wanneer boeken: wanneer je wilt

Wanneer reizen: van juli t/m oktober 2013

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 7kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 23kg

Opmerking: in deze tarieven zijn de reserveringskosten reeds inbegrepen

Beschikbare stoelen checken en reserveren: klik op Aruba, Bonaire of Curacao

TicketSpy zegt: je tickets op deze manier boeken heeft een extra voordeel. Je boeking valt namelijk onder het Calamiteitenfonds, gebeurt er onverwacht een natuurramp of iets van dien aard dan is dat gedekt. Losse tickets bij ArkeFly kennen deze regeling niet.