Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Backpackgids Australië || Haal het maximale uit je reis Down Under v/a 27,95

Backpackgids Australië gevonden door TicketSpy Denise (Castricum)

Ben jij van plan om het prachtige Australië te bezoeken binnenkort? Dan kan jij deze Backpackgids wel gebruiken! Deze Backpackgids zorgt ervoor dat je het maximale uit je reis Down Under haalt. Robert, de oprichter van de Backpackgids, maakt al jaren geweldige reizen over de wereld. Deze zijn echter niet altijd zonder slag of staat gegaan. Zijn doel is om te zorgen dat backpacker hun reis tot een succes kunnen maken en geeft advies op basis van zijn eigen ervaringen en ervaringen die andere travel addicts hebben opgedaan.

In het boek vind je onder meer een stappenplan voor het plannen van je route door Australië, detaillistische routes die je met ieder type transport kunt afleggen, handige informatie zoals kaartjes, reisafstanden, suggestief op het gebied van verblijfsduur, inzichten in wat je kunt realiseren met jouw beschikbare tijd en budget en voor iedere route verschillende must-see’s en -do’s per bestemming.  Daarnaast staan er suggesties in voor accommodaties voor backpackers. 

Het zwaarste en meest lastige gedeelte van het backpacken is de voorbereiding ervan. Met deze gids zal deze voorbereiding veranderd worden in een feestje! Wanneer je nu de gids aanschaft, krijg je ook nog eens 101 tips & tricks om het maximale uit je reis door Australië te halen!

Backpackgids Australië + 101 tips & tricks v/a 27,95 

Gratis KLM Tickets met Flying Blue

Vergeet niet om deze reis te betalen met de Flying Blue American Express kaart.
Hiermee spaar je per uitgegeven euro waardevolle Flying Blue Miles.
Zo komt je volgende KLM Reward Ticket of Upgrade super snel in zicht.

Vraag nu je persoonlijke kaart aan en ontvang een hoge korting!

Bekijk het aanbod →

Zo ziet de reis eruit: