Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Gewoon een goede deal: Bangkok €435.

Ticketdeal gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam) Foto: Asfaar.net

Voor maar €435 naar Bangkok klinkt niet verkeerd. Als dit nou ook nog met 1 van de beste luchtvaartmaatschappijen ter wereld kan dan heb je zeker waar voor je geld. De Arabische maatschappij ken je misschien als sponsor van de Britse voetbalclub Manchester City of als sponsor van het nieuwe Ferrari World in Abu Dhabi. Ze zijn ook de nieuwe partner van KLM, waarmee ze op vele bestemmingen samenwerken en vanaf 15 mei ook nog eens dagelijks tussen Amsterdam en Abu Dhabi gaan vliegen.

We weten niet of ze het expres doen, maar Bangkok is flink afgeprijsd, met 1 overstap ben je er redelijk snel. Voeg daaraan toe dat Etihad behoort tot één van de weinige 5 sterren maatschappijen.

Nog steeds kun je gebruik maken van een bekende truc bij het boeken van vliegtickets. De “open jaw”. Wat inhoudt dat je in dit geval van Amsterdam naar Bangkok vertrekt, maar op de terugreis naar Dusseldorf reist.  De ticketprijs komt hierdoor uit op de huidige bodemprijs van €435.

Kleine tip: Plak je er ook direct een hotel aan vast en je profiteert altijd van een aantrekkelijke pakketkorting! Kijk voor het volledige overzicht op de site van Expedia.

Niet via Expedia boeken maar wel op zoek naar een hotel?
Zorg dat je de laagste prijzen vergelijkt vergelijkt bij de grootste aanbieders van hotels zodat je zeker weten de laagste prijs pakt! Hotelkamers checken kan voordelig bij Hotelopia of Ontdek het uitgebreide hotelaanbod van HRS.

Wanneer boeken: Zolang het kan! Op=Op

Wanneer reizen: tussen september 2013 en april 2014 (met kerst en oud & nieuws bijna niet beschikbaar)

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 10kg

Minimum Verblijf: 5 nachten Maximum verblijf: 1 jaar.

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 30kg (zeer ruime limiet!)

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link met Expedia (Duitstalige site)

Door gebruik te maken van de voordeel-links steun je onze dagelijkse zoektochten naar goedkopere tickets. Voor jou kost dit niets extra, dus geen meerprijs. Bedankt alvast voor je hulp!