Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Bestemming Berlijn vanaf €69

Berlijn9

Gast artikel door Frank De Regt Foto’s: Frank De Regt

Op slechts een uurtje vliegen van Schiphol ligt de Duitse hoofdstad Berlijn. Een stad met een zwaar verleden: denk aan de Tweede Wereldoorlog en de daarop volgende 40-jarige Koude Oorlog. De sporen uit die recente geschiedenis zijn nog altijd op veel plekken zichtbaar. Maar samen met de hereniging van Oost en West Berlijn, in 1990, heeft wel dit de basis gevormd voor de ontwikkeling die de Duitse hoofdstad heeft doorgemaakt.

Berlijn was tot een jaar of 5 terug grotendeels een bouwput, maar gaandeweg heeft de stad een vibe, een nieuwe ziel gekregen. Oud en nieuw komen samen, net als  mensen, culturen, ideeën en ontwikkelingen. Er gebeurt van alles en er is enorm veel te ontdekken…

Berlijn leent zich uitstekend voor een korte citytrip van bijvoorbeeld 4 of 5 dagen. Maar een dikke week is ook eenvoudig te vullen. Voor first-timers zijn natuurlijk Checkpoint Charlie, de Reichstag, warenhuis KaDeWe, de East Side Gallery en de prachtige Fernsehntürn niet te missen. En ook het Tiergarten Park, de Bundestag en de talloze monumenten die herinneren aan de Tweede Wereldoorlog en de Koude Oorlog zijn zeker de moeite waard.

Hotel nodig?

Kijk voor hotels, hostels of appartementen eens bij Hotelscombined. De meest uitgebreide hotelboekingssite die er op dit moment is werkt naar volle tevredenheid en geeft je gegarandeerd de laagste prijs.

Wanneer boeken: tot en met dinsdag 23 juli 2013 (07:59), maar op=op

Wanneer reizen: tussen 23 juli en 30 september 2013

Vetrek vanaf: Eindhoven Airport

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 10kg

Ruimbagage: je 1e stuk van 15/20/23kg kost €10/€15/€25 per enkele vlucht

Boekingskosten: €5 per boeking (ongeacht het aantal passagiers)

Beschikbare stoelen checken en reserveren met korting: via onze directe voordeel-link

TicketSpy zegt: profiteer van deze voordelige tickets vanuit Eindhoven welke Transavia in de lente is begonnen. Hopelijk boeken er voldoende mensen om deze route in stand te houden anders is het mogelijk komend jaar gedaan met deze goed geprijsde vluchten.

Berlijn5

Berlijn1Berlijn2Berlijn4