Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Brazilië tickets voor het WK 2014? Nu boeken!

WK 2014

Ticket deals gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Luchtvaartmaatschappijen plannen altijd een paar jaar vooruit. Dat betekent dat ze heel goed rekening houden met grote evenementen waar heel veel mensen op af komen. Denk aan de Olympische Spelen, Formule 1 wedstrijden en heel belangrijk het WK voetbal.

Nu Nederland zich officieel heeft geplaatst voor dit kampioenschap betekent dat voor KLM en ArkeFly dat er gouden tijden aan zullen komen en wel in de maand juni van 2014. Ongetwijfeld zullen er extra vluchten worden ingepland, alleen zijn die nog niet te boeken.

Wel kun je de reguliere ingeplande vluchten al inzien en boeken. De vraag is alleen waar want de verschillen zijn groot hebben we gezien. Zo kost een retour met ArkeFly op hun eigen website met heel veel gemak al ruim €2.000 per persoon. Dat het goedkoper kan bewijst touroperator Fly Brazil. Zij hebben speciale afspraken met ArkeFly waarbij kortingen tot wel €1.000!!! voor dezelfde vluchten mogelijk zijn.

Interesse? Bekijk dan snel het aanbod naar de Braziliaanse bestemmingen Natal en Fortaleza. Wij checkten een vlucht voor je van Amsterdam naar Fortaleza met vertrek op 11 juni en terug op 18 juni 2014. Hierbij is je besparing enorm!

Wanneer boeken: nu nog beschikbaar

Wanneer reizen: vliegen in juni 2014

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 7kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 20kg

Opmerking: in de genoemde tarieven zijn alle reserveringskosten reeds opgenomen

CHECK DE STOELEN

TicketSpy zegt: op de site van de FIFA lees je alles over de kaartverkoop , speelsteden en wedstrijden.