Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Budget tip! Dagje Parijs €29,95

Je t'aime Paris!

Busticket deal gevonden door TicketSpy Max (Amsterdam)

Na de afgelopen dagen een los hotel in Parijs in de picture te hebben gezet en een een busreis met hotel in Parijs is het nu tijd voor een andere variant.

Wie niet veel geld wil uitgeven kan toch nog een weekend weg naar de Franse lichtstad. Het lijkt wel of Parijs dit seizoen volledig in de uitverkoop is, want voor maar €29,95 (+ reserveringskosten) kun je er komen en een hele zaterdag de stad ontdekken.

Koop bij aankomst meteen een metro kaart om kris-kras door Parijs te rijden. Bekijk de wereldberoemde bezienswaardigheden of juist niet en ga alleen meer naar Parijs om dat nieuwe paar schoenen te kopen. Of om op de terrasjes te gaan zitten. Wel genoeg geld meenemen, want het feit dat je mag zitten met uitzicht kan flink wat kosten. Gelukkig zijn er ook talloze fast food outlets voor wie wat minder zakgeld wil besteden.

Wanneer boeken: tot en met vrijdag 5 juli 2013 (23:59)

Wanneer reizen: op alle zaterdagen in juli tot en met december 2013

Opmerking: er gelden €15 reserveringskosten per boeking, dus reis bij voorkeur met meerdere personen

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link

TicketSpy zegt: busreizen zijn hier en daar weer populair aan het worden. Het is een voordelige manier van transport en je hoeft je geen zorgen te maken over extra kosten voor overbagage, brandstoftoeslagen en overboekingen. Reizen zoals vroeger dus, maar dan wel met een moderne touringcar.